• Saat Dünyası İkinci Şubesini Açıyor
  • Saat Dünyası İkinci Şubesini Açıyor
  • Saat Dünyası İkinci Şubesini Açıyor
  • Saat Dünyası İkinci Şubesini Açıyor
Çorlu Güncel

Saat Dünyası İkinci Şubesini Açıyor

  • 15 Kasım 2018
  • 1497 Kez Okundu

Çorlu’nun en eski saat firması olan Saat Dünyası sahibi Yaşar Caymaz, ikinci şubesini Trend Arena AVM’de açarak vatandaşlara hizmet etmeye devam edecek.

Konuyla ilgili gazetemize bilgi veren Saat Dünyası sahibi Yaşar Caymaz, ikinci şubenin açılışını 17 Kasım Cumartesi saat 15.30 da Trend Arena’da açacaklarını ifade etti. Caymaz, “30 yıldır saat sektörünün içerisindeyim. Saatin tamirinden satışına kadar tüm aşamasında değerli katkılarımız olmuştur. Saat sektörünün önde gelen firmalarıyla çalışmaktayız. Bunların servis hizmetlerini veriyoruz, yaklaşık 60 markanın 11 bine yakın saat çeşidiyle Trakya’da hatırı sayılır önemli firmalardan bir tanesiyiz” dedi.

 

“SAAT BİR KÜLTÜRDÜR”

 

Saat Dünyası sahibi Yaşar Caymaz saatin bir kültür olduğunu söyleyerek; “Kendi işimizi severek yapıyoruz. Belediye’nin karşısındaki yerimizde yıllardır hizmet vermekteyiz tamir satış, birçok konuda elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Çorlu ve çevresini saat konusunda bilgilendirmeye çalışıyoruz, saatin bir kültür olduğunu babadan oğula, dededen torunlara kalan bir miras olduğunu en değerli aksesuarlarımızdan bir tanesidir. Kişiliğimizi yaşam tarzımızı belirleyen bir objedir saat. Saatin ülkemizdeki ve dünyadaki yeri biraz daha artmaktadır. Özellikle saat zaman ilişkisi, zamanın en değerli bir olgu olmaya devam ediyor. Bazı internet üzerinde çakma diye tabir ettiğimiz saatlerin satışı yapılmaktadır. Halkımızı bu konuda da bilinçlendirmeye çalışıyoruz, insanlar saat alırken çok dikkatli olmalı ya bizim gibi uzun yıllar bu işi yapmış firmalardan veya saat firmalarında almalıdır” dedi.

 

“İKİNCİ ŞUBEMİZLE TREND ARENADAYIZ”

 

17 Kasım Cumartesi günü saat 15.30 da Trend Arena’da ikinci şubenin açılışını yapacaklarını ifade eden Yaşar Caymaz, hafta sonunu alışveriş merkezlerinde geçiren vatandaşlara da hizmet sunmak istediklerini açıkladı. Caymaz, “Çarşıdaki yerimiz bizim kalemiz uzun yıllardın burada hizmet veriyoruz. Çorlu’daki en eski saat firması Saat Dünyası. Tabiki otopark sorunu olsun, hafta sonunu bir alışveriş merkezinde geçirmek isteyerek değerlendirmek isteyen vatandaşlarımız için ikinci şubemizi Trend Arene’ya açmaya karar verdik. Trend Arena’nın giriş katında ikinci şubemizle vatandaşlarımıza hizmet vermeyi amaçlıyoruz” dedi.

 

İmdat Şahin