• O Görüntüler Artık Yok
  • O Görüntüler Artık Yok
  • O Görüntüler Artık Yok
Çorlu Güncel

O Görüntüler Artık Yok

  • 14 Kasım 2018
  • 1724 Kez Okundu

Çorlu'da uyuşturucu kullanıcılarının mekanı duruma gelen Eski Hükümet Konağı önündeki park ve Uğur Mumcu Parkı'nda uyuşturucu kullanıcıları artık görünmüyor.

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı'nın Çorlu'ya atanmasıyla birlikte uyuşturucuya karşı başlatmış olduğu çalışmalar sonuç vermeye başladı. Bundan iki ay önce Uğur Mumcu Parkı ve Eski Hükümet Konağı önünde sık rastlanılan uyuşturucu kullanıcıları artık ortada yok. Esnaf ise bu durumdan oldukça memnun, emeği geçenlere ve Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı'ya teşekkür ettiler. 

 

HER GÜN ÜÇ DÖRT KİŞİYİ GÖRÜYORDUK

 

Eski Hükümet Konağı'nın karşısında faaliyet yürüten bir esnaf konuyla ilgili gazetemize konuştu. Esnaf, "Bundan iki ay önce bu bölgede her gün üç dört tane uyuşturucu kullanıcısını görüyorduk. Son aylarda ise bir tane bile görmüyoruz. Bu durumdan çok memnunuz, gerçekten uyuşturucuya karşı mücadele eden tüm emniyet mensuplarımıza ve başta kaymakamımıza çok teşekkür ediyoruz. Daha önceleri parklara kimse gelemiyordu, buradan kimse geçemiyordu ama şimdi temizlendi bir tane uyuşturucu kullanıcısı bile görmüyoruz" dedi. 

 

PARKLARIMIZ TEMİZLENDİ

 

Eski Hükümet Konağı önündeki parkın ve Uğur Mumcu Parkı'nın uyuşturucu kullanıcılarından temizlendiğini belirten vatandaşlar, daha önceden sızmış birçok kişiyi gördüklerini ifade etti. Vatandaşlar, "Son günlerde uyuşturucu kullanıcılarını Çorlu'da fazla görmüyoruz. Önceden yolda yalpalayarak yürüyen veya parkın bir köşesinde sızıp kalmış onlarca genci görüyorduk ama şimdi hiçbiri yok. Çorlu'yu uyuşturucu belasından temizlemeye çalışan yetkililere çok teşekkür ediyoruz. Parklarımız da artık gönül rahatlığıyla zaman geçirebiliyoruz" dedi.