• Fatma Gürel Çalışmalarını Sürdürüyor
  • Fatma Gürel Çalışmalarını Sürdürüyor
Çorlu Güncel

Fatma Gürel Çalışmalarını Sürdürüyor

  • 13 Kasım 2018
  • 1277 Kez Okundu

CHP Çorlu Belediye Başkan Aday Adayı yüksek mimar Fatma Gürel, bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Tekirdağ Baro Başkanı Avukat Sedat Tekneci, Çorlu Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Coşkun Tokgöz, Birleşik Metal İş sendikası Trakya Şube Başkanı Beyhan Vatansever ‘i ziyaret etti.

İlk ziyareti Tekirdağ Baro Başkanı Sedat Tekneci’ye yapan CHP Çorlu Belediye Başkan Aday Adayı Fatma Gürel karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Sedat Tekneci ile Türkiye’deki hukuk sistemi üzerine sohbet eden Fatma Gürel yeni Tekirdağ Baro Başkanı seçilen Sedat Tekneci’ye başarılar diledi.

Ardından Çorlu Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Coşkun Tokgöz’ü ziyaret etti. Coşkun Tokgöz berberler ve kuaförlerin yaşadıkları sıkıntıları Fatma Gürel ile paylaştı. CHP Çorlu Belediye Başkanı Fatma Gürel, Birleşik Metal İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Beyhan Vatansever’ i de ziyaret etti. Gürel, “sendikanın insan haklarına, temel hak ve özgürlüklere ve çağdaş evrensel kurallara ve demokratik kurallara tam uyulmasını sağlamak için mücadele veren bir kuruluş olduğunu” belirten Gürel, Beyhan Vatansever’e çalışmalarında başarılar diledi.

İmdat Şahin