• Caddenin Yeni Halinden Vatandaş Memnun
  • Caddenin Yeni Halinden Vatandaş Memnun
  • Caddenin Yeni Halinden Vatandaş Memnun
  • Caddenin Yeni Halinden Vatandaş Memnun
  • Caddenin Yeni Halinden Vatandaş Memnun
Çorlu Güncel

Caddenin Yeni Halinden Vatandaş Memnun

  • 13 Kasım 2018
  • 958 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi tarafından Erdal İnönü Caddesi’nde başlatılan çalışmalar tamamlandı, vatandaşlar caddenin yeni halinden memnun olduklarını belirtti.

Aylar öncesinden başlatılan Erdal İnönü Caddesi’ndeki üst yapı çalışmaları tamamlandı. Vatandaşlar caddenin eski halinin çok kötü olduğunu, yapıldıktan sonra eskiye oranla çok daha iyi olduğunu ifade etti.

“KALDIRIM YOKTU, YOLDAN YÜRÜMEK ZORUNDA KALIYORDUK”

Erdal İnönü Caddesi’nde daha önce kaldırım olmadığını belirten vatandalar trafiğin olduğu yoldan yürümek zorunda kaldıklarını söyledi. Vatandaşlar, “Çalışmalar başlamadan önce Erdal İnönü Caddesi’nde kaldırım yok gibiydi ve yollarda çok bozuktu. Kaldırımlar çok dar ve bozuk olduğu için yoldan yürümek zorunda kalıyorduk. Çoğu vatandaş yoldan yürürken araçlar tarafından ezilme tehlikesi yaşadı. Sonra Çorlu Belediyesi Erdal İnönü Caddesi’nde bir çalışma başlattı ve kaldırımları genişletti. Şimdi ki hali çok iyi rahatça yürüyebiliyoruz” dedi.

“ŞİMDİ ÇOK DAHA İYİ”

Erdal İnönü Caddesi yapıldıktan sonra çok daha iyi olduğunu söyleyen vatandaşlar belediyeye teşekkür etti. Vatandaşlar, “Su Deposu’nun bulunduğu yerden, Çardaklı Çeşme’nin olduğu yere kadar yol ve kaldırımlar yapıldı. Şimdi rahatlıkla kaldırımlardan yürüyebiliyoruz, Yaya geçitleri sarı çizgilerle belirlenmiş durumda. Öğrencilerde, evlerine gidip gelirken rahatça kaldırımları kullanabiliyor. Erdal İnönü Caddesi’nde başlatılan çalışmalarda kışa kalmadan bitirildi. Caddenin şimdiki halinden çok memnunuz” dedi.

“SADECE SERVİS SAATLERİNDE SIKINTI YAŞANIYOR”

Yapılan Erdal İnönü Caddesi’nde servis saatlerinde sıkıntıların yaşandığını belirten vatandaşlar, servis saatleri dışında trafiğinde normal olduğunu ifade etti. Vatandaşlar, “Caddede ki çalışmalar bitirildikten sonra sadece servis saatlerinde yoğunluk yaşanıyor. Sabah saatlerinde fabrikalara servis çeken araçlar ve öğrenci servisleri yoldan insanları alıp bırakıyor. İnsanlar otobüse binip inerken araç bekliyor, beklerken de arkada araç kuyruğu oluşuyor. Büyük servis araçları da yan yana geçerken yol dar olduğu için yavaş bir şekilde geçiyorlar. Onun dışında fazla bir sıkıntı yok” dedi.

İmdat Şahin