• Hedefimiz Modern Bir Ereğli Yaratmak
  • Hedefimiz Modern Bir Ereğli Yaratmak
  • Hedefimiz Modern Bir Ereğli Yaratmak
Çorlu Güncel

Hedefimiz Modern Bir Ereğli Yaratmak

  • 09 Kasım 2018
  • 1104 Kez Okundu

Zeki Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Uzun AK Parti’den Marmaraereğlisi Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Uzun, “Modern bir Marmaraereğlisi yaratmayı hedefliyoruz”

Zeki Uzun aday adaylığını şu sözlerle duyurdu. Uzun, “Birlik ve beraberlik içinde sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da başlattığı sonra Türkiye’ye yayılan ak belediyeciliği Marmaraereğli’sin de uygulamak için, yarınlarımız ve çocuklarımız için önce Allah’ın izniyle sonra partimiz ve halkımızın teveccühüyle, ak parti Marmaraereğlisi belediye başkan aday adaylığımı açıklıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

“EREĞLİ’Yİ ÇOK İYİ BİLİYORUM”

Marmaraereğlisi AK Parti ilçe binası önünde yapılan açıklamaya çok sayıda AK Parti’li ve Ereğli halkı katıldı. Yaptığı açıklamada Zeki Uzun Ereğli’yi iyi tanıdığını belirtti. Uzun, “Güzide ilçemiz Ereğli’de ve çevresinde sürdürdüğüm ticari hayatımı 30 sene içerisinde belli bir konuma getirdim. Sosyal alanda kültürel alanda hizmetlerde bulundum. Sadece Türkiye’nin değil dünyanın da en önemli ve en saygın yardım kuruluşu olarak gösterilen Türk Kızılay’ında görevim oldu. Kimsesizlerin kimsesi olarak ihtiyaç duyulan her an mazlumların yanında olan Kızılay’ın Marmara Ereğlisi ilçe başkanı olarak ilçemiz halkına hizmet etme şerefine nail oldum. Şimdi sizlerin desteği, Marmaraereğlisi halkının teveccühü ile Marmaraereğlisi belediye başkanlığına talibim. Allah’ın izniyle seçilirsem ilçemizin tamamına hizmet etme şerefine de erişeceğim” dedi. 

“AK BELEDİYECİLİKLE FARK YARATILACAK”

AK Belediyeciliğin fark yarattığını ifade eden Zeki Uzun konuşmasını sürdürdü. Uzun, “Ak Parti’nin kuruluş günlerini, hatta biraz daha öncesini hatırlayanlar Ak Parti’nin belediyecilik alanında hizmetleri ile öne çıktığını çok iyi bileceklerdir. Hemen yanı başımızda yer alan dünya metropolü olarak anılan İstanbul’un Nurettin Sözen zamanlarında ne halde olduğunu, bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk başkanı olan, kurucumuz, genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan’ın ise İstanbul’da harikalar yarattığını çok iyi hatırlayacaklardır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile artık 2023 hedeflerini, 2051 ve 2071 vizyonunu ortaya koyan güçlü ve yeni bir Türkiye var. Türkiye’nin yenilendiği, kabuk değiştirdiği bu dönemde artık belediyeciliğin de yeni bir anlayışla yapılması gerekir. Belediyeler artık sadece musluklardan suyu akıtan, yolları asfaltlayan, çöpleri toplayan kurumlar değildir, olmamalıdır” dedi.

”TARİH KOKAN EREĞLİ’NİN KIYMETİNİ BİLEREK ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”

“İlk çağlardan beri, birçok medeniyete ev sahipliği yapan, tarih kokan, güzel ve bereketli toprakların kıymetini bilerek çalışmalar yapacağız” diyen Marmaraereğlisi Belediye Başkan Aday Adayı Zeki Uzun güvenilir kadrolarla çalışacağını ifade etti. Uzun, “İnsanlığın gelişimine, bölgemizin kültürüne, sanatına ve ticaretine katkı sağlamak adına güvenilir kişiler ve kadrolarla çalışarak halkımıza hizmet aşkıyla, Marmara Ereğlisi sevdasıyla yola çıktık. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Daha yaşanabilir bir Marmaraereğlisi için planlarımız var, projelerimiz var. Hedefimiz yaşanabilir, modern bir Marmara Ereğlisi. Bu vesileyle, bu sevdaya gönül verenlere, bugün bizimle birlikte olarak desteklerini esirgemeyen siz değerli dostlarıma, yol arkadaşlarıma bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” dedi.