• Birlik Ve Beraberliğin Gücü
  • Birlik Ve Beraberliğin Gücü
  • Birlik Ve Beraberliğin Gücü
Çorlu Güncel

Birlik Ve Beraberliğin Gücü

  • 09 Kasım 2018
  • 1037 Kez Okundu

Lösemi hastası Sarp Balçık’ın ameliyatı için gerekli paranın toplanması amacıyla düzenlenen yardım konserine hem il başkanı hem de ilçe başkanları düzeyinde katılım göstererek örnek bir dayanışma gösteren AK Parti Tekirdağ teşkilatının büyük ilgisinin nedeni ortaya çıktı.

“GURUR DUYDUM”

Gazetemize geceyle ilgili konuşan ve bilgi veren AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, böylesi bir organizasyonda hiçbir ayrım yapmadan bir araya gelen Tekirdağ halkıyla büyük gurur duyduğunu belirterek, “Bu akşam ben Tekirdağ’da yaşamaktan bir kez daha gurur duydum. Bu topraklarda yaşamak gerçekten bir ayrıcalıkmış bunu çok iyi bir şekilde gördüm. O kadar güzel bir birlik ve beraberlik var. Sanatçılarımıza da ayrıyeten bir teşekkür borçluyuz. Duyarsız kalmadılar. Çorlu ve Tekirdağ bir şekilde Birlik ve beraberlik içinde olduğumuzda nelerin altından kalkabileceğimizi, kimlere nasıl destek olacağımızı bu toplum bir kere daha gösterdi. Türkiye bu yüzden güçlü. Türkiye bütün renkleriyle birlikte olduğunu bir kere daha ortaya koydu. Ben Tekirdağ’da yaşamaktan, burada nefes almaktan burada yaşayan bir milyon insanla bir arada yaşamaktan büyük bir gurur duydum” dedi.

BASINA TEŞEKKÜR

Yüksel, gazetemize yaptığı açıklamada, Lösemi hastası Sarp için acil şifalar dileyerek tüm halkımızı Sarp için dualarını eksik etmemeye çağırdı. Yüksel, “Sarp kardeşime Allah Şifa versin diyorum. Bu konu en hassas olduğum konu. Allah devasız dert vermesin. Özellikle bu hastalık ve buna benzer hastalıklar birlik ve beraberlik içinde çözülebilecek hastalıklar. Özellikle ilik nakli konusunda biraz daha duyarlı olduğumuzda sorunlarını çözebileceğimizi görüyoruz. İnşallah onların da morali iyi olacak.”

Sarp Balçık’la ilgili gündem yaratan ve basına da teşekkür eden Yüksel, “Tekirdağ ve Çorlu’daki tüm basın mensupları gündem yarattı, konuyu gündemde tuttu. Bu kalabalık onların sayesinde var, Tüm basın mensuplarına da teşekkür ediyorum.” dedi.

“TAKİPÇİSİYİM”

Sarp’ın durumunu yakından takip ettiğini belirten AK Parti 26. Dönem Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün de, “Sarp’ın durumuyla ilgileniyoruz. Bu gece de yanında olmak ona güç vermek boynumuzun borcu. Böyle bir hastalığın olmasını elbette istemeyiz. Olan kim varsa da yanlarında olmak istiyoruz. İnşallah böyle hastalıklar olmasın. Gelen sanatçı kardeşlerime teşekkür ediyorum. Sarp’a da acil şifalar diliyorum” dedi.

SEYFİ GENÇ

 

 

Sarp İçin Birlik Olduk!

AK PARTİ YÖNETİMİ TAM KADRO, CHP ORTADA YOK!

Ünlü sanatçılar Toni Storaro ve Cengiz Kurtoğlu’nun sahne aldığı konserde, bu ikiliden önce iki ünlü isim sürpriz olarak sahneye çıktı. Halk Müziği sanatçısı Zara ve Altay da ikişer şarkı seslendirerek Sarp’a destek oldu. Şölen Event Platin Salon’da düzenlenen konserde sahneye çıkan sanatçılar Çorlu halkını coşturdu.

Konsere AK Parti Tekirdağ eski Milletvekili Metin Akgün, İl Başkanı Cüneyt Yüksel, İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, Ergene İlçe Hamdi Sarıer ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. CHP’den ise ne il yönetiminin ne de ilçe yönetiminin katılmamış olması dikkatlerden kaçmadı. Başkan Ahmet Sarıkurt eşiyle birlikte katılırken CHP Başkan Ada adaylarından Feray Karagöz ve Müjdat Uysalcan da konserde bulunarak Sarp’a destek oldu.

GEREKEN MİKTAR TOPLANDI

Konser için bastırılan biletlerin yarısının satıldığı öğrenilirken, toplanan paranın Sarp’ın ameliyatı için herhangi bir aksilik çıkmaması durumunda yeterli olacağı öğrenildi. Etkinliği düzenleyen komisyon üyelerinden Esra Yüksel’den alınan bilgiye göre Çorlu halkının yanı sıra bölge ilçe ve illerinden de destek gelirken, durumu olmadığı için 5 TL yardım gönderenlerin yanı sıra aile bütçesi yetmediği için tek bilet alıp eşlerden birinin geldiği de oldu. Yüksel, “Çorlu halkı Sarp için kenetlendi. Çorlu daha önce böyle bir yardım kampanyasını hiç yapmadığı halde kenetlendi. Çorlu birlikte güzel.” Dedi.