• Spor Salonu Şehit Yakınlarına Ücretsiz
  • Spor Salonu Şehit Yakınlarına Ücretsiz
  • Spor Salonu Şehit Yakınlarına Ücretsiz
Çorlu Güncel

Spor Salonu Şehit Yakınlarına Ücretsiz

  • 08 Kasım 2018
  • 1208 Kez Okundu

Önder Yaşam Spor Merkezi sahibi aynı zamanda milli antrenör olan Abdi Önder “birinci derece şehit yakınlarına spor salonunda ücretsiz olarak eğitim vereceğini” belirtti.

Wushu, Kungfu, King boks ve muay thai branşlarında eğitim veren milli antrenör Abdi Önder spor salonunun yerini değiştirerek öğrencilerinin daha ferah ortamda spor yapmaları sağlamak için çalışıyor. Daha önce daha küçük bir salonda hizmet veren Abdi Önder yerini değiştirerek 500 metrekarelik bir yere geçti. Yeni yeri Reşadiye Mahallesi Mandıracı Caddesi’nde bulunan Önder Yaşam Spor Merkezi şehitlere duyduğu saygıyla da fark yaratıyor. Şehit ailesi çocuklarına ücretsiz king boks, muay thai, Kung fu ve Wushu branşların da eğitim verecek olan Abdi Önder, “birinci derece şehit ailesi olan kişiler spor salonuna başvuruda bulunabilir” dedi.

YENİ ADRESİNE TAŞINDI

Daha Önce Ali Paşa Okulu’nun karşısında faaliyet yürüten Önder Yaşam Spor Merkezi daha geniş ve daha ferah bir yere taşındı. Reşadiye Mahallesi Mandıracı Caddesi’ne taşınan spor merkezi burada yeni öğrencilerini bekliyor. Abdi Önder, “Yeni adresimize taşındık, daha güzel daha ferah olduğu için bu salonu tercih ettik, öğrencilerimiz daha güzel ortamda spor yapabilecekler. Gençlerimizi yeni salonumuza davet ediyoruz, gençliğin sporla sağlıklı bir vücutla büyümeleri için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

“ŞEHİTLERİMİZİN YAKINLARINA ÜCRETSİZ”

Milli antrenör Abdi Önder şehit yakınlarına spor salonunun ücretsiz olduğunu vurgulayarak konuşmasını sürdürdü. Önder, “Şehitler vatanımız için şehit oluyorlar, bizlerde onların geride bıraktığı yakınlarına en azından borcumuzu ödemek adına spor salonumuzu ücretsiz yapıyoruz. Şehit yakınları gönül rahatlığıyla gelerek spor salonunda ücretsiz kayıtlarını yaptırabilir ve eğitim alabilirler. Ulaşmak isteyenler yerimize gelerek kayıtlarını yaptırabilirler” dedi.

İmdat Şahin