• Büyük Park Projesi Hayata Geçiyor
  • Büyük Park Projesi Hayata Geçiyor
Çorlu Güncel

Büyük Park Projesi Hayata Geçiyor

  • 08 Kasım 2018
  • 789 Kez Okundu

Ergene Belediyesi tarafından Marmaracık Mahallesine yapılması planlanan yeni park projesi hızla devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında ekipler tarafından çocuk oyun grupları parkın içine konulmaya başlandı.

Daha güzel, daha yaşanabilir bir Ergene oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi Marmaracık Mahallesine yapılması planlanan büyük park projesinde hızla ilerliyor. Toplam 6 bin 700 metrekare alan üzerine yapılacak olan yeni parkta, kauçuk zemin üzerine çocuk oyun grupları monte edilmeye başlandı.

Park içinde yapılan çalışmaları Ergene Belediyesi yılsonuna kadar tamamlayarak Marmaracık Mahallesine büyük park projesini hizmete açacak. Marmaracık Mahallesi’nde ki parkın tamamlanması ile Ergene’de ki park sayısı 79’a yükselecek.

Toplam 6 bin 700 metrekare alan üzerine yapılacak olan yeni parkta, 3 bin 380 metrekare yeşil alan, Bin 700 metrekare beton yol, 580 metrekare yürüyüş yolu, çocuklar için 645 metrekare kauçuk oyun alanı, 13 adet kamelya, 50 adet oturma bankı, 1 adet çay ocağı, bay, bayan ve engelli tuvaleti, alan içinde bulunan bin 200 ağaca ek olarak bin 827 adet ağaç, oyun grupları, spor aletleri, trambolinler, engellilere yönelik aletler, aydınlatma ve sulama sistemleri yapılarak parkın etrafı beton duvarlar ile çevrilecek.