• Ereğli'de Rüzgâr Başka Esecek
Çorlu Güncel

Ereğli'de Rüzgâr Başka Esecek

  • 07 Kasım 2018
  • 1264 Kez Okundu

Marmara Ereğlisi’nde 30 yıl önce başladığı iş yaşamına belediye başkanı olarak devam etmek isteyen Zeki Uzun, Cuma günü aday adaylığını açıklayacak. Başarılı iş adamlarından Zeki Uzun, “Ereğli’de rüzgâr başka esecek” dedi.

“HALKIMIZI ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMAMA BEKLİYORUM”

Bölgenin tanınmış iş adamlarından Zeki Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Uzun AK Parti Marmara Ereğlisi’ Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıklamasını Cuma Namazı çıkışında Marmara Ereğlisi AK Parti İlçe Binası önünde yapacak. Uzun, “09 Kasım Cuma günü Belediye Başkanı Aday Adaylığımı AK Parti ilçe Başkanlığı’nın önünde Cuma Namazı çıkışında saat 14:00 yapacağım. Tüm dostlarımı, Marmara Ereğlisi halkını ve AK Parti sevdalılarını basın açıklamama davet ediyorum” dedi. 

“BÖLGEDE DEĞERLİ DOSTLUKLAR EDİNDİM”

30 yıl önce Marmara Ereğlisi’ne gelip, ticarete başladığını belirten Zeki Uzun, önceki dönem halka hizmet etmiş belediye başkanlarına da minnet duyduğunu belirtti. Uzun, “Ben genç yaşta Marmara Ereğlisi’ne geldim, o günden bu güne kadar Marmara Ereğlisi, Yeniçiftlik, Sultanköy, Çeşmeli, Yakuplu, Türkmenli de çok değerli dostlar edindim ve benim gibi bölgemize diğer illerden gelen arkadaşlarla çok güzel dostluklarımız oluştu. Bu bölgede ticarete başlayıp 30 sene içerisinde ticaretimizi belli bir konuma getirerek, sosyal hizmetlerde de bulunarak yaşadım. Geçtiğimiz dönemlerde Marmara Ereğlisi’ne hizmeti geçmiş bütün belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. Hayatını kaybedenlere Allahtan rağmen, hayatta olanlara sağlık ve sıhhat diliyorum” dedi.

“İLÇEMİZİ İKTİDARIN HİZMETLERİNDEN FAYDALANDIRACAĞIZ”

AK Parti Marmara Ereğlisi Aday Adayı olacak olan Zeki Uzun projelerini sıraladı. Uzun, “Şimdiki amacım ise bölgede yaşayan tüm vatandaşlarımızın daha modern ve iyi yaşamaları için ilçemize iktidarın hizmetlerinden faydalandırmak istiyorum. Yapacağım işler inanıyorum ki Marmara Ereğlisi’ne eğitim açısından, okulların bütün eksikliklerinin yapılması yeşil alanların park haline getirilip, sokak spor aletlerinden mahalleli vatandaşlarımızın yararlandırılması, tüm mahalle yollarının onarılması ve peyzajlarının yapılması sokakların kesinlikle çamurdan kurtarılması, sağlık hizmeti veren kurumların bakım onarım destek ve eksiklerinin giderilmesi. Yeni çiftliğe lise yaptırılması konusunda girişimde bulunulması. Mahallelerimize hamam yaptırılması, yetersiz düğünü salonlarının sayısını artırarak düzayak ve modern salonlar yapılaması, sahillerin gerçek bir tatil beldesi haline getirilmesi, tarla yollarının sürekli bakımının yapılması, sularımızın en kaliteli seviyeye getirilerek evlere sunulması. Mahallelerimizin girişlerinin peyzajlarını yaparak, görüntülerinin modernize edilmesi, ilçemize yakışan büyük modern, tüm vatandaşlarımızın ailecek yararlanabileceği bir piknik ve mesire alanı yapılması, ilçedeki öğretmenlerimiz ve kamu çalışanlarımızın burada yaşayabileceği lojmanlar yapılması, Üniversite öğrencilerine burs imkanları sunulması, ve halkımız ile daha birçok yatırımların ve projelerin buluşturmayı amaçlıyorum” dedi.

Zeki Uzun İlçede aday adayı olan diğer isimlere de başarılar diledi.

İmdat Şahin