• Vaat Değil Güven Vermek İstiyorum
  • Vaat Değil Güven Vermek İstiyorum
Çorlu Güncel

Vaat Değil Güven Vermek İstiyorum

  • 07 Kasım 2018
  • 918 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkan aday adayı Nuh Nuhoğlu Kars Ardahan-Iğdır Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek üyelerle bir araya geldi.

“SIKINTILARI BİLEN BİRİSİYİM”

Konuşmasına dernek üyelerine kendisini tanıtarak başlayan Ergene Belediye Başkan aday adayı Nuh Nuhoğlu “Ben yerel seçim çalışmaların aylar öncesinden başladım. Her mahallemizin sıkıntılarını bire bir bilen birisiyim. Aday kim olursa elimdeki verileri, projeleri ile paylaşmaya da hazırım. Çünkü Ergene ilçemizin bir beş seneye daha ihtiyacı da olmayacaktır” diye konuştu.

“POLİTİKAMDA ÇİRKİN VE KARALAMA SİYASET YOKTUR”

‘Neden aday oldunuz’ sorusu üzerine de konuşan Nuhoğlu “ 4.5 yıl boyunca Belediye Başkan yardımcılığı görevini layıkıyla yerine getirdim. Benim politikamda çirkin ve karalama siyaseti yoktur. Başkan olduğum takdirde personeli doğru yerde ve zamanda değerlendireceğim. Bana verilen yetkileri ise ilçenin gelişimi ve halkın faydası için kullanacağım” dedi.

“BİRLEŞTİRİCİ OLMAK İSTİYORUM”

Vatandaşlardan gelen ‘ Siz Başkan Yardımcısı değil de Başkan olsaydınız Ergene için neler yapardınız’ sorusunu da içtenlikle cevaplayan Nuhoğlu “ Planlama, örgütleme, yönetme ve denetleme fonksiyonlarını uygulardım. Planlama ve denetim çok önemlidir. Bölgede bulunan tüm STK ve kurumlarla iyi iletişim kurar, koordineli bir şekilde çalışırdım. Sizlere vaat değil güven vermek istiyorum. Ergene’nin tek çatısı altında bölücü değil birleştirici olmak istiyorum” açıklamasında bulundu.

ZAFER KURT