• Sırada Cumhuriyet Mahallesi Var
Çorlu Güncel

Sırada Cumhuriyet Mahallesi Var

  • 07 Kasım 2018
  • 984 Kez Okundu

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, bugün saat 19’da Havuzlar Kıraathanesi’nde Cumhuriyet Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek görüş, öneri ve talepleri dinleyecek.

Daha önce Çobançeşme, Hatip, Silahtarağa, Alipaşa, Havuzlar, Esentepe, Hürriyet, Maksutlu, Deregündüzlü, Yenice, Şeyhsinan, Şahbaz, Türkgücü, Seymen ve Rumeli Mahalleleri’nde gerçekleştirilen "Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" başlıklı mahalle toplantıları bugün (8 Kasım Perşembe) Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılacak.

HAVALAR SOĞUDU TOPLANTILAR İÇERİYE ALINDI

Çorlu Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra başkan Sarıkurt tarafından başlatılan "Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" organizasyonlar vatandaşların takdir ve beğenisini kazanandı. Bu buluşmaların on altıncısı bugün Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleştirilecek. Başkan Sarıkurt, belediye çalışmalarını aktaracak ve vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayıp mahalle ile ilgili konularda bilgi alışverişinde bulunacak.

Çorlu Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “8 Kasım 2018 Perşembe akşamı saat 19.00'da Havuzlar Mahallesi Türkeli Caddesi'nde bulunan Havuzlar Kıraathanesi'nde gerçekleştirilecek mahalle buluşmamıza tüm mahalle sakinlerimiz davetlidir.” Denildi.

SEYFİ GENÇ