• Sabahat Teyze'nin İsteği Yerine Getirildi
Çorlu Güncel

Sabahat Teyze'nin İsteği Yerine Getirildi

  • 07 Kasım 2018
  • 961 Kez Okundu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan ulaşım yardımı isteyen Sebahat Kuşçu’nun sorunu çözüldü.

Geçtiğimiz günlerde Millet Bahçesi yapılması planlanan devlet hastanesinin eski binasını gezen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un yanına gelen Sebahat Kuşçu, vefat eden eşinin yattığı mezarlığa minibüslerin gitmediğini ifade ederek yardım istedi. Bakan Kurum’dan yardım isteyen Kuşçu, 1 numaralı Belediye otobüsleri mezarlığa gitmiyor. Orada bayır var, Bizi aşağıda bırakınca zorlanıyoruz. Belediyeye de gittim şikâyete, her Cuma gidiyordum şimdi gidemiyorum" dedi.

Yaşlı kadının yardım talebi üzerine Bakan Kurum, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı ‘ya talimat vererek sorunun çözülmesini istedi. Kurum, "Belediye ile görüşelim olmazsa biz haftada bir, 10 günde bir teyzemizi istediği zaman mezarlığa götürelim" şeklinde konuştu.

KAYMAKAM SARILI SEBAHAT TEYZE’NİN SORUNU ÇÖZDÜ

Bakan Kurum’un talimatının ardından harekete geçen Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Sebahat Kuşçu’yu Kaymakamlıkta misafir etti. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un talimatı üzerine belediye yetkilileri ile görüşme yapan Kaymakam Cafer Sarılı, Sebahat Kuşçu’nun sorununun çözüme kavuşturulmasını sağladı.

Belediye yetkililerinin mezarlığa minibüs seferi başlatacağı öğrenildi.