• Yerel Seçimlerin Kazananı Onlar Oldu
Çorlu Güncel

Yerel Seçimlerin Kazananı Onlar Oldu

  • 22 Ekim 2018
  • 1076 Kez Okundu

Yerel seçim startının verilmesiyle birlikte partilerde yaşanan hareketlilikten en çok kazanan davulcular oldu. Aday adaylarından hangisi kazanacağı konuşulurken şimdiden kazanan davulcular oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu İlçe Başkanlığında yapılan aday adaylığı başvuruları öncesinde ve sonrasında ortaya çıkan davulcular, aday adaylarından bahşiş alabilmek için davulu patlatırcasına çalıyorlar. CHP’den basın açıklamasıyla aday adaylığını açıklayan 5 isimin de açıklamalarında kapıda bekleyen davulcular yerel seçimlerin kazananı oldu.

Seçimlerde davulculara alışkın olan aday adayları da davulcuları görmeden geçmiyor, aday adayları rakiplerinin basın açıklamasına katıldıktan sonra aşağı indiğinde davulcuları karşısında gördüğünde ilginç diyaloglar dikkat çekiyor. Davulculara aday adayları bugün benim açıklamam değildi, açıklama yapan aday adayının yanına gidin dendiğinde yüzlerde kısa süreli tebessümler meydana geliyor.  Aday adaylarının açıklamasına katılan partililer, “Davulcular, seçimlerin olmazsa olmazı haline geldi, onlarda seçimler geldiğinde aday adaylarından seçilmiş başkanlardan bahşiş alıyorlar. Başkan aday adayları ortaya çıktığında hemen yanlarına gidip davulu çalmaya başlıyorlar. Yapılan basın açıklamaların da hareketlilik yaratıyorlar” dedi.

İmdat Şahin