• Tümkasder'den Tebrik Ziyaretleri
  • Tümkasder'den Tebrik Ziyaretleri
Çorlu Güncel

Tümkasder'den Tebrik Ziyaretleri

  • 22 Ekim 2018
  • 1076 Kez Okundu

Çorlu Tüm Kastamonulular Derneği (TÜMKASDER) yönetim kurulu üyeleri Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı’yı ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunarak görevlerinde başarılar diledi.

KAYMAKAM SARILI’YA TEBRİK

TÜMKASDER Başkanı Kamil Köseoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Eylül ayında Çorlu’ya atanan kaymakam Cafer Sarılı’yı makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti.  Ziyaretle ilgili gazetemize bilgi veren TÜMKASDER Başkanı Kamil Köseoğlu, “Sayın Kaymakamımızın bizleri makamında kabul edip ağırlamasından çok memnun kaldık. İlçemiz ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Açılacak olan yeni dernek lokalimiz hakkında içerik,  gün ve tarih bilgisi sunduk. Başkan ve yönetim kurulu olarak yeni görevinde başarılar dileyerek ayrıldık. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

VOLKAN’LA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

TÜMKASDER Başkanı Kamil Köseoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri kaymakamlık ziyaretinin ardından Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’na geçerek, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’ı ziyaret ederek tebrik etti. Köseoğlu, Volkan’a görevinde başarılar diledi. Ziyaretle ilgili gazetemize bilgi veren TÜMKASDER Başkanı Kamil Köseoğlu, “Ticaret Odası Başkanı Sn. İzzet Bey ile yapılan görüşme esnasında çalışmalarındaki başarılarından dolayı kendisini tebrik ettik.  Ticaret ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Çorlu’da yapılması gereken yatırımlar ve sağlanması gereken istihdam hakkında karşılıklı görüşlerimizi paylaştık. Ticaret Odası’nın girişimcilere sağladığı teşvik ve destekler hakkında bilgi aldık. Bizler de yeni açılacak olan dernek lokalimiz hakkında bilgileri kendisine ilettik. Olumlu geçen bu görüşme için kendisine başkan ve yönetim kurulu olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

SEYFİ GENÇ