• “Farklı Bir Vizyon İle Yönetmeye Talibim”
  • “Farklı Bir Vizyon İle Yönetmeye Talibim”
  • “Farklı Bir Vizyon İle Yönetmeye Talibim”
Çorlu Güncel

“Farklı Bir Vizyon İle Yönetmeye Talibim”

  • 22 Ekim 2018
  • 1111 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi’nde yaklaşan yerel seçimler için aday adaylıklarını açıklayan isimler belli olmaya devam ediyor. Bu isimlerden birisi de Müjdat Uysalcan oldu.

Müjdat Uysalcan, CHP Çorlu İlçe Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra basının karşısına geçti. Uysalcan yaptığı açıklamada kendini tanıttı; “1977 yılında Çorlu’da doğdum, ilkokulu Aziz Günden İlkokulunda, ortaokulu Ünilever Ortaokulunda, daha sonra Mehmet Rüştü Üzel Endüstri Meslek Lisesinde okul hayatımı tamamladım. Daha sonra Daha sonra Edirne de Meslek Yüksek Okulu Elektrik Bölümünü bitirdim. Doğu Akdeniz Üniversitesinde de Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünü bitirdim. Üniversite yıllarımda iki yıl yurt dışında yabancı dil eğitimi aldım. 2004 yılından beri de aile şirketimizin de yöneticisiyim. Evli iki çocuk babasıyım” dedi.

“GELENEĞİ DEVAM ETTİRMEK İSTEDİM”

“Her ne kadar partimizin içinde görev almasam da, her zaman siyasetin içinde bulundum. Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy vermenin, gönül vermenin, siyaset görevi almak olduğunu düşünenlerdenim. Bu güne kadar partimize hizmet etmiş olan ilçe başkanlarımıza ve görev alan diğer arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Üzerimizde olan haklarını helal etmelerini istiyorum” diyen Müjdat Uysalcan, neden meydanda açıklama yapmadığını da açıkladı. Uysalcan, “Sizin neden dışarda meydanda açıklama yapmadınız diye birisi sordu bende şimdi cevaplıyorum, Cumhuriyet Halk Partili büyüklerimin geleneğini bozmamak istedim, çünkü onlar partide açıklama yaparlardı. Daha önceden belediye başkanlığı aday adaylıkları, milletvekilliği aday adaylıkları, adaylıkları hep bu salonda yapılırdı. Bende bu geleneği devam ettirmek için burada salonda yapmak kararı aldım” dedi.

“MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’TEN ALDIĞIM GÜÇ VE İLHAM İLE GÖREVE TALİBİM”

Çorlu Belediye Başkanı Aday Adayı Müjdat Uysalcan bu göreve neden talip olduğunu anlattı. Uysalcan, “Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığım güç ve ilham ile memleketime hizmet için toplumumuzun ve halkımızın menfaatine hizmet etme ülküsü ile dürüst ilkeli ve seviyeli siyaset anlayışı doğrultusunda aldığım eğitimi, edindiğim birikimi ve sahip olduğum vizyonum ile Çorlu Belediye Başkanlığı’na talibim. Farklı bir vizyon ve yurt dışında gördüğüm kuralları, edindiğim birikimleri Çorlu’muzda yapabilmek adına Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı oldum. Bu yoldaki hedefim Çorlu’da yapılamayanları bu farklı düşünce yapısıyla başarmaktır. Ama en önemli amacım insanların kalplerine dokunarak gönüllerinde bunu başarmak ve gönüllerin başkanı olmaktır. Adaylık için hangi isim ortaya çıkarsa çıksın 31 Mart akşamına kadar o adayın yanında olacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum ve bütün aday adayı arkadaşların da bu düşüncede olduğunu biliyorum” dedi.