• Çorlu Tso'da İki Konferans
Çorlu Güncel

Çorlu Tso'da İki Konferans

  • 22 Ekim 2018
  • 962 Kez Okundu

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda bugün iki ayrı eğitim olacak. Gündüz 14-17 saatleri arasında Aile şirketlerinde kurumsallaşma ile ilgili seminer, 19’da ise kekemelik konulu konferans olacak.

Kurumsallaşmanın Önemi Anlatılacak

Çorlu TSO salonundaki ilk etkinlik, oda tarafından organize ediliyor. Çorlu TSO Akademi Bünyesi’nde Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Aile Şirketlerinin Kurumsallaşması ve Aile Anayasası konulu seminer verilecek.

Erol Dinçkal tarafından verilecek olan konferansta Çorlu’da yaygın olan şirket türlerinden biri olan Aile şirketlerinin gelecek nesillere aktarılabilmesi ve sağlıklı bir şekilde büyümesini hedefleyen seminerde aile şirketlerinin kurumsallaşmasının önemi ve aile bütünlüğü içerisinde kurumsallaşmanın sağlanmasıyla ilgili bilgiler ve güncel örnekler anlatılacak.  Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu’nda 22 Ekim Pazartesi günü 14:00-17:00 arasında olacak. Katılımın ücretsiz olduğu seminere http://www.corlutso.org.tr/akademi.html  (Çorlu TSO Akademi) adresinden kayıt yaptırmak gerekiyor. Eğitimlere kayıt yaptırıp katılanlara “Katılım Sertifikası” verilecek.

Bugün Kekemelik Farkındalık Günü

Çorlu TSO’daki bugünkü ikinci etkinlik ise Özel Marmaram Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda 22 Ekim Dünya Kekemelik Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında olacak. Seminer halka açık.

Etkinlikte Uzman Dil ve Konuşma Terapisti Savaş Çelik konuşmacı olarak kürsüye çıkacak. Özel Marmaram Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre konuşma terapistlerinin sayısının çok az olduğu belirtilerek, “Her ailenin çocuklarını terapiste götürmesi veya kekemelik terapisi aldırması mümkün değil. Bu nedenle halka açık olarak bu etkinliği düzenlemeye karar verdik” denildi. Bugün (22 Ekim Pazartesi) düzenlenecek etkinlik saat 19’da başlayacak. Halka açık olan etkinliğe giriş ücretsiz.

SEYFİ GENÇ