• Chp'de Başvurular Devam Ediyor
Çorlu Güncel

Chp'de Başvurular Devam Ediyor

  • 22 Ekim 2018
  • 1030 Kez Okundu

CHP Çorlu İlçe Başkanlığına yerel seçimler için 6 Belediye Başkanı Aday Adayı, 40 meclis üyeliği için başvuru oldu. Türkiye genelinde yoğun talep üzerine CHP Genel Merkezi aday adaylığı başvurularını 26 Ekime kadar uzattı.

CHP Genel Merkezi’nin geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada CHP’de aday adaylığı süreleri yoğun talep nedeniyle 26 Ekim’e kadar uzatıldı denildi. Çorlu İlçe Başkanlığı’nda da şu ana kadar 6 Belediye Başkanı aday adaylığı başvurusu, 40 tane meclis üyeliği başvurusu yapıldı. Sürecin bir hafta daha uzaması belediye başkanlığı için aday adayı olacak kişilerin çıkacağı tahmin ediliyor.

CHP Çorlu İlçe Başkanı Kerem Dönmezer konuyla ilgili; “Çorlu Belediye Başkan Adaylığı için 6 isim başvuru yaparken meclis üyeliği aday adaylığı noktasında hâlihazırda ilçe başkanlığına 40 tane başvuru var.  Süreç başladığından bu yana gerek mesaj yoluyla gerek se duyurular ile sürecin başladığını bütün üyelerimize belirttik, aday adayı olabileceklerini vurguladık. Bu nokta da ilçe başkanlığımızın yaptığı her şey tamdır, başvuru olduğu zaman ilçe başkanlığı olarak başvuruları almaya devam edeceğiz.

Çorlu Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan isimler ise Ahmet Sarıkurt, Yıldıray Arıcı, Fatma Gürel, Müjdat Uysalcan, Feray Karagöz, Adnan Sülün olarak açıklandı.

İmdat Şahin