• Bankların Üzerinde Yatıp Kalkıyorlar
Çorlu Güncel

Bankların Üzerinde Yatıp Kalkıyorlar

  • 25 Eylül 2018
  • 1561 Kez Okundu

Çorlu’da evsiz barksız olan, uyuşturucu kullanan vatandaşlar yorganlarıyla birlikte eski Gaziler Parkı’nda yatıp kalkıyor.

Vatandaşların gözü önünde evleri olmadığı için parkta yatıp kalkan kimsesizlerin durumuna diğer vatandaşlar üzüldüklerini ve kış ayı başlamadan kimsesizler için bir barınak olması gerektiğini belirtti. Vatandaşlar, “Eski Gaziler Parkı’nda kimsesiz vatandaşlar yorganlarıyla birlikte yatıp kalkıyor. Tabi uyuşturucu kullanıcısı da olabilir bu insanlar ama kesinlikle bunların bu durumdan kurtarılması gerekiyor. Önümüz kış soğuk havalar geldi, bu soğukta parkta donarlar. Çorlu da bu görüntüler fazlalaşmaya başladı, yetkililer bir an önce çözüm bulsun” dedi.

BANKLARDA UYUYAN ÇOK İNSAN VAR

Çorlu’da parklardaki bankların üzerinde çok fazla insanın yatıp kalktığını belirten vatandaşlar, “Uyuşturucu yaygınlaşınca hem uyuşturucu kullanıcıları hem de evsiz barksız olan insanlar bankların üzerinde yatıp kalkmaya başladı. Eski Gaziler Parkı’nda sabah saatlerinde 4-5 kişi bankların üzerinde uyuduğunu görüyoruz. Tabi bunlar üzücü olaylar, uyuşturucu kullanıcıları, Suriyeli vatandaşları durumu, kimsesiz insanlar Çorlu’da çok fazlalaşmaya başladı. Bir an önce bunun önüne geçilmeli ve bu insanlar için gerekli çalışmalar yapılması lazım” dedi.

İmdat Şahin