• Çorluspor 1947 Eli Boş Döndü
Çorlu Güncel

Çorluspor 1947 Eli Boş Döndü

  • 24 Eylül 2018
  • 1177 Kez Okundu

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) Pazar günü oynanan maçlarla başladı. Tekirdağ Spor deplasmanına giden Çorlu Spor 1947 lige 1-0’lık mağlubiyet ile başladı.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 11. grupta mücadele eden Çorluspor 1947, bu yıl 3. Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e düşen Tekirdağspor’la karşılaştı. İlk yarısı oldukça çekişmeli geçen maçın 41. Dakikasında Ergin’in attığı goller Tekirdağspor kazandı. Çorluspor  1947’nin yabancı oyuncuları Aboubacar Kone ve İbrahim Traore performanslarıya göz doldururken rakip takım defansına da korkulu anlar yaşattı. Maçın 59. Dakikası, Tekirdağspor’un penaltı iddiasının hakem tarafından kabul görmemesi nedeniyle gergin geçti. Oyuncuların birbirlerini itelemesi, araya giren takım arkadaşlarının sakinleştirmesiyle kavgaya dönüşmedi. Maçta sarı kartlar havada uçuştu. Tekirdağspor’dan  Hakan Sofuoğlu, Mehmet Selçuk Hızarcı, Mert Eren, Yekta Berk Kahraman ve Onur Kahveci; Çorluspor 1947’den ise Cüneyt Abdi, Ahmet Özsülün ve Eray Doğan sarı kart gördü.

PROTOKOL TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Maçın 80. dakikasında kadar karşılıklı ataklarla süren maçta, son dakikalarda Çorluspor 1947’nin beraberliği yakalamaya yönelik atakları sonuç vermedi.

Namık Kemal Stadı’nda oynanan maçta Tekirdağ taraftarları ve Çorlulu taraftarlar stadı doldurdu. İki takımın taraftarları da maç boyunca sürekli takımlarını destekledi.  Karşılaşmayı Tekirdağ milletvekilleri İlhami Özcan Aygun, Enez Kaplan, Çorlu kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, İl emniyet müdürü Mustafa Aydın,  Çorlu AK Parti İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan da tribünlerden izledi.

Karşılaşma Tekirdağspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Çorluspor bu skorla sıfır puanla ligin ilk haftasında 11. Sırada yer aldı.  Sarı kırmızılı takım bu hafta Edirnespor’u General Basri Saran Stadı’nda ağırlayacak.

SEYFİ GENÇ