• Parola Galibiyet
  • Parola Galibiyet
Çorlu Güncel

Parola Galibiyet

  • 20 Eylül 2018
  • 1123 Kez Okundu

TFF Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele eden Çorlu temsilcisi Çorluspor 1947, Pazar günü (23 Eylül) başlayacak 2018-2019 Futbol sezonunda ilk maçına çıkacak.

TARAFTARLAR İÇİN ÜCRETSİZ OTOBÜS

Lige Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda oynanacak Tekirdağspor maçıyla başlayacak olan Çorluspor 1947, taraftarlarından destek bekliyor. Saat 13’te başlayacak müsabaka öncesinde General Basri Saran Stadı önünden otobüsler kaldırılacak. Maçla ilgili gazetemize konuşan Çorluspor 1947 Kulübü Basın Sözcüsü Tarık Yis,   Tekirdağ’a Mutlak galibiyet parolasıyla gittiklerini belirterek, “Tüm Çorlu halkını desteğe bekliyoruz. Maça gelmek isteyen taraftarlarımız için General Basri Saran Stadı önünden 12:30’da ücretsiz araç kalkacak” dedi.

SEZONA HAZIRIZ

Teknik Direktör Erdoğan Eryılmaz tarafından takım kadrosunun büyük oranda netleştirildiğini aktaran Yis, “Takım günde çift antrenmanla maça hazırlanıyor. Futbolcularımız hem moral motivasyon hem de fiziken maça hazırlar. Eksik veya sakat oyuncumuz bulunmuyor” dedi. Çorluspor 1947 Kulübünün geçtiğimiz hafta Yalova’da yaptığı hazırlık kampını da değerlendiren Çorluspor 1947 Kulübü Basın Sözcüsü Tarık Yis,   başarılı bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek “Kamp süresince geçtiğimiz sezonun grubumuzun bölge şampiyonu Altınova spor ve İstanbul temsilcisi Maltepespor’la maç yaptık. İki maçtan da galip ayrıldık. Artık kendimizi Tekirdağ maçına hazır hissediyoruz. Oyuncularımıza da güveniyoruz” dedi.

Tekirdağ deplasmanından üç puanla dönerek lige iyi bir başlangıç yapacaklarını dile getiren Yis, ligin ikinci maçında da Edirnespor’u General Basri Saran Stadı’nda ağırlayacaklarını söyledi.

SEYFİ GENÇ