• Şaka Gibi, Yol Çöktü, Otobüsler Çukurda Kaldı
  • Şaka Gibi, Yol Çöktü, Otobüsler Çukurda Kaldı
Çorlu Güncel

Şaka Gibi, Yol Çöktü, Otobüsler Çukurda Kaldı

  • 18 Eylül 2018
  • 1756 Kez Okundu

Tekirdağ’ın Süleyman Paşa ilçesi Yeni Sanayi Sitesi girişinde TESKİ’nin alt yapı çalışması yaptıktan sonra kapatılan yol araçların geçtiği sırada çöktü, araçlar çukurda kaldı.

Fabrika servisi taşıyan bir firmanın iki aracı ve yine başka bir araç yoldan geçerken yol bir anda çöktü ve araçlar çukura gömülü kaldı. Firma yetkilileri olayı gazetemize anlattı, otobüsler yoldan geçerken bir anda yolun çöktüğünü belirtti.

“YOL BİR ANDA ÇÖKTÜ, ARAÇLAR ÇUKURDA KALDI”

Gazetemize açıklama yapan firma yetkilileri, yolun bir anda çöktüğünü belirtti. Firma Yetkilileri, “Süleyman Paşa ilçesi 100. Yıl Mahallesi’nde Yeni  Sanayi Sitesi girişindeki kavşakta, TESKİ ekipleri bir kanalizasyon çalışması yapmış ve yol daha sonra kapatılmış, bizlerde yoldan geçerken bir anda yol çöktü ve otobüsler çukurun içinde kaldı, daha sonra polisler gelerek tutanak tuttular, TESKİ ekipleri de geldi onlarda fotoğraf çektiler” dedi.

“OTOBÜSLER VİNÇLE ÇIKARTILDI”

“Polis ekipleri ve TESKİ ekipleri fotoğraf ve tutanak tuttuktan sonra vinç çağrılarak otobüsler çukurdan çıkartıldı” diyen firma yetkilileri olayı anlatmayı sürdürdü, “ekipler gerekli işlemleri yaptıktan sonra vinç çağrılarak otobüsler çukurdan çıkartıldı. TESKİ yetkilileriyle görüştük bizlere müracaat edildiği takdirde mağduriyetin giderilmesi için işi hızlandıracaklarını söylediler.  Bizim araçlarımız fabrikalara gidiyordu, maalesef gidemediler araç kiralayıp gönderdik. Araçlarda da hasar meydana geldi” dedi.

“KADİR ALBAYRAK YİNE AYAKKABILARINI ÇIKARTABİLECEK Mİ?”

Çorlu TSO 12. Meslek Komitesi Başkanı Kazım Çelebi konuyla ilgili gazetemize konuştu. Çelebi, “Servis araçları için kullandığımız yollar için izin yol belgesi alıyoruz ve bu yollara biz para ödüyoruz. Olayda da görüldüğü gibi paramızla ve malımızla bedel ödüyoruz. Merak ediyoruz mağdur olan firmanın zararını acaba Büyükşehir Belediyesi karşılayacak mı? Ergene İlçesi’ndeki Edirne Caddesi iki yıldır bitirilemedi ve bizim servisçi esnafımız her sabah o cadde de kaos yaşıyorlar. Çorlu da ki yollarda maalesef kötü durumda, diğer ilçelerin yolları da kötü durumda. Esnaf olarak büyük sıkıntılar yaşıyoruz. İnşallah büyükşehir belediyesi yolların bu durumun görür ve bir şeyler yapar. Artık yeter birili yolların durumunu görsün. İki yıl önce Kadir Albayrak ayakkabılarını çıkartıp çorapla yollarda yürüyordu. Geldiğimiz şu durumda yine acaba ayakkabılarını çıraktıp yürüyecek mi?” dedi.

İmdat Şahin