• Son Dakikada 1 Puanı Kaptı
  • Son Dakikada 1 Puanı Kaptı
Çorlu Güncel

Son Dakikada 1 Puanı Kaptı

  • 17 Eylül 2018
  • 1094 Kez Okundu

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor, ligin üçüncü haftasındaki deplasman maçından da puanla döndü.

BU DEFA SON DAKİKADA PUAN KAZANDI

Geçtiğimiz sezon oynadığı karşılaşmaların önemli bir kısmından son dakikalarda yediği gollerle puan kaybı yaşayan Ergene Velimeşe, ligin 3. Haftasında Trabzon temsilcisi Hekimoğlu Futbol Kulübü ile Ahmet Suat Özyazıcı Stadında karşılaştı. Karşılaşmada Ergene Velimeşespor 90+3’te bulduğu golle sahadan beraberlikle ayrıldı.

Ergene Belediye Başkanı RasimYüksel’in de stattan izlediği maçın 64. Dakikasında Cafercan’ın golüyle öne geçen Hekimoğlu Trabzon, kendi evinde 90+3’te yediği golle sahadan beraberlikle ayrıldı.

 

PUAN DURUMUNDA BİR SIRA GERİLEDİ

Burak Güner, Hacı Mehmet Ekmekyermez, Caner Kurt hakem triosunun yönettiği ve  Sakin geçen karşılaşmada Hekimoğlu Trabzon’dan Dede ve Miraç   Ergene Velişemespor’dan ise Ali Emre Erhal sarı kart gördü.

Bu sonuçla puanını dörde yükselten Ergene Velimeşespor puan cetvelinde bir sıra gerileyerek 9. Sırada yer alırken puan durumunda 6. Sırada bulunan rakip Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü 5 puanla ligdeki yerini korudu.

Ligin 4. Haftasında Ergene Velimeşespor, ligde 2 puanla 13. Sırada yer alan Batmanpetrolsopr A.Ş.’yi konuk edecek. 22 eylülde oynanacak olan karşılaşma Kırklareli Lüleburgaz 8 Kasım stadında  saat 16’da başlayacak.

SEYFİ GENÇ