• İlk Günden Doldu Taştı
  • İlk Günden Doldu Taştı
  • İlk Günden Doldu Taştı
  • İlk Günden Doldu Taştı
  • İlk Günden Doldu Taştı
Çorlu Güncel

İlk Günden Doldu Taştı

  • 15 Eylül 2018
  • 1700 Kez Okundu

Bir yıl aradan sonra tekrar hizmete giren Atatürk Parkı ilk günden doldu taştı.

Park ve Cafe olarak hizmete giren Atatürk Parkı vatandaşların da beğenisini kazandı. Üst tarafta bulunan Çocuk Parkı’na da ilgi yoğun oldu çocuklar yeni konulan oyun gruplarında gönüllerince eğlendiler.

İLK GÜN YOĞUNLUĞU

Atatürk Parkı’nda aylardır devam eden çalışmalar bitti, geçtiğimiz günlerde etrafındaki suntaları çıkaran Çorlu Belediyesi Cuma günü de kafeyi vatandaşların hizmetine sundu. Vatandaşlar kafeden ilk çaylarını içti. Hizmete giren kafede ilk gün vatandaşlar yoğunluk yaşadı. Self servis olan kafede vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Kitap Cafe, Tenis Cafe’nin ardından Çorlu Belediyesi üçüncü kafeyi Atatürk Parkı’na açtı. Vatandaşlar parkın ve kafenin çok güzel olduğunu belirterek, “Aylardır süren çalışmaların ardından kafe tamamlanarak hizmete girdi gerçekten çok güzel olmuş. Pakta çok güzel içinde bulunan kafede gerçekten çok güzel. 

ÇOCUK PARKINA İLGİ BÜYÜK

Kafe’nin üst kısmına kurulan çocuk parkına da çocukların ve ebeveynlerinin ilgisi yoğun oldu. çocuklar yeni kurulan oyun guruplarında doyasıya eğlendi. Aileleri de çocuklarını yalnız bırakmadı onlarla birlikte oyun guruplarında çocuklarıyla birlikte oynadı. Bir anne gazetemize konuştu, “Çorlumuz gerçekten çok güzel bir parka sahip oldu. Hem park hem de kafe oldu, üst taraftaki oyun grupları da çocuklarımız için çok eğlenceli. Gördüğünüz gibi aileler çocuklarını buraya getirmişler ve herkes eğleniyor. Oyun grupları da çeşitli olması çok sayıda çocuğun oynamasına imkan tanıyor” dedi.

BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

Kafede ve parkta konuştuğumuz vatandaşlar belediyeye teşekkür etti. Vatandaşlar, “Çorlu Belediyesi’ne gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Böyle bir parkı tekrardan yenileyerek güzel bir şekilde hizmete sunduğu için. Park ve kafe gerçekten çok güzel, çok sayıda masa var, hiçbir şekilde vatandaşlar oturacak yer bulamadık diyemeyecek. Çocuklar için oyun parkı var, herkes parkın yeni halinden memnun tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.

İmdat Şahin