• Kaymakam Kılıç'a Veda Yemeği
  • Kaymakam Kılıç'a Veda Yemeği
  • Kaymakam Kılıç'a Veda Yemeği
  • Kaymakam Kılıç'a Veda Yemeği
Çorlu Güncel

Kaymakam Kılıç'a Veda Yemeği

  • 14 Eylül 2018
  • 1653 Kez Okundu

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç’ın Manisa’nın Salihli İlçesi’ne tayini çıkması dolayısıyla Çorlu’da bir Restoranda veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen veda yemeğine 5. Kolordu Komutanı Tuğgeneral Gürsel Yüz, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter ve Çorlu protokolünün tamamı katıldı. Yemek sonunda Levent Kılıç’a kurum başkanları hediyeler ikram etti.

“HAKKINI HELAL ET”

Veda yemeğinde konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Bugün burada Sayın Kaymakamımız Levent Kılıç’a veda etmek için toplanmış bulunmaktayız. Vedalar zordur, vedaları kelimelere dökmek zordur” diyen Sarıkurt helallik istedi. Sarıkurt, “Sayın Kaymakamım, hakkınızı helal ediniz, şehrimize çok emek verdiniz, Çorlu’muzu eviniz, bizleri de dostunuz bildiniz. Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Bahtınız açık olsun, bizden yana da hakkımız varsa helal olsun. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı size Çorlu Belediye Başkanı olarak çok teşekkür ediyorum. Çorlu’da her daim bir eviniz olduğunu asla unutmayınız, kapımız size sonuna kadar açık, sizi her zaman burada misafir etmekten kıvanç duyacağız. Sizi tanıdığım için çok memnumum. Yeni görevinizde başarı, hayat yolunda sağlık, mutluluk ve huzur temenni ediyorum. Yolunuz açık olsun, bizleri unutmayınız" dedi.

“BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ ÖN PLANA ÇIKARDIM”

Çorlu’dan Salihli’ye tayin olan Kaymakam Levent Kılıç, 4 yılda çok şey olduğunu kendisinin de birlik beraberliği ön plana çıkaran işler yaptığını söyledi. Kılıç, “Çorlu gerçekten çok büyük bir yer, her şeyi var, 81 ilden insan var, birlik ve beraberlik üzerine olan konuları seçerek birşeyler yaptım. Sanki bıraktım kampanyası burada bir marka oldu. Sakatlar Derneğimizle, Kızılay ile çok güzel projeler gerçekleştirdik. Okullarımızla çok güzel projeler gerçekleştirdik, muhtarlarımız öyle, basın mensuplarımız her zaman yanımızda oldu. Daire amirlerimizle çok güzel projeler gerçekleştirdik. Eski bir kaymakamlığımız vardı yeni bir kaymakamlığa kavuştuk. Eski bir adliye sarayımız vardı yeni bir adliye sarayına kavuştuk. Ticaret Sanayi Odamızın yeri değişti, yüzme havuzları okullar gelişti,  tarihe geçen olaylardan biriside 15 Temmuz’u burada yaşamam oldu. 15 Temmuz’da milletin gücünü yanımızda hissetmek beni o kadar yücelttik ki milletimize olan borcumuz gerçekten çok başka bir şeydir. 4 yılda Çorlu’da epey şey yaşandı” dedi.

İmdat Şahin