• Yunus Emre İlkokulu'nda Kutlanacak
  • Yunus Emre İlkokulu'nda Kutlanacak
Çorlu Güncel

Yunus Emre İlkokulu'nda Kutlanacak

  • 12 Eylül 2018
  • 2418 Kez Okundu

2018 – 2019 Eğitim Öğretim döneminin başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tören düzenlenecek. Tören 17 Eylül 2018 Pazartesi günü Çorlu Yunus Emre İlkokulu`nda gerçekleştirilecek.

ÜZGÜN’DEN MESAJ

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün tarafından yapılan açıklamada, 2018 – 2019 Eğitim – Öğretim Yılı nedeniyle Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan İlköğretim Haftası Programının Yunus Emre İlkokulu’nda yapılacağı kaydedildi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün yeni eğitim ve öğretim yılı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Üzgün mesajında şunları söyledi: “Bir ülkede en hayati sistem, muasır medeniyet yolunu inşa eden, toplumun harcını karan en önemli unsurun eğitim olduğu gerçeğiyle ülkemizin müreffeh yarınlarının mimarı değerli öğretmenlerimize ve okul yöneticilerimize 2018-2019 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

 

BİRİNCİ SINIFLARA ÇİÇEK SUNUMU

Açıklamada ayrıca program kapsamında 17 Eylül 2018 Pazartesi günü Atatürk Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirileceği saat 10:00`daki bu törenin ardından ise 11:00`de Çorlu Yunus emre İlkokulu`nda İlköğretim Haftası kutlamalarına geçileceği belirtildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak kutlamalarda Okul Müdürü Kubilay Akçaman ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün konuşma yapacak.

Şiir ve dans gösterilerinin yapılacağı kutlamalarda 4. sınıf öğrencileri okula yeni başlayan öğrencilere çiçek takdim edecekler. Kutlamalar sertifika töreni ile sona erecek.

 

SEYFİ GENÇ