• Servisçilerden Görüş Alındı
  • Servisçilerden Görüş Alındı
Çorlu Güncel

Servisçilerden Görüş Alındı

  • 10 Eylül 2018
  • 1184 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi Erdal İnönü Caddesi’nde yürüttüğü yol yapım çalışmaları için servis firma yetkilileriyle bir araya gelerek, yolu inceledi.

Çorlu Erdal İnönü Caddesi’nde yapılan çalışmalardan dolayı yaşanan sıkıntıların giderilmesi için Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, servisçilik yapan firmaları çağırdı. Servis güzergahı olan Erdal İnönü Caddesi firma yetkilileriyle yerinde incelendi. Erdal İnönü Caddesi’ndeki çalışmaları incelemek için Öz Çelebi Turizm sahibi aynı zamanda Çorlu Ticaret Odası 12. Meslek Komitesi Başkanı Kazım Çelebi, Çorlu Şoförler Odası Başkanı Abdullah Baş, Çorlu Güven Kooperatifi Başkanı Mustafa Filiz, Umut Seyahat sahibi Kadir Ağır, Sevim Turizm sahibi Cevat Sevim, Uluhan Turizm Sahibi Alparslan Kaya katıldı.

“YERİNDE İNCELEMEK ÖNEMLİ”

Öz Çelebi Turizm sahibi aynı zamanda Çorlu Ticaret Odası 12. Meslek Komitesi Başkanı Kazım Çelebi Erdal İnönü Caddesi’ndeki incelemeleri gazetemiz ile paylaştı. Çelebi, “Geçtiğimiz günlerde belediyede tarafından arandık ve toplantı yapılacağı söylendi. Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci ile birlikte Erdal İnönü Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledik. Biz gerekli bilgileri kendisiyle paylaştık. Yolun durumuyla ilgili servisçilerin sıkıntılarını belediye başkan yardımcısına ilettik. Kendisi de gerekli görülen bütün görüşler değerlendirilecektir dedi. Gidip Erdal İnönü Caddesi’nde yerinde incelememiz konusunda da başkan yardımcımız Erdoğan Demirci verimli olduğunu söyledi. Biz istiyoruz ki esnaf olarak biz servisçilerde mağdur edilmeden yol çalışmaları yapılsın” dedi.

İLK DEFA FİKİR SORULDU

Ulaşım konusunda belediye tarafından ilk defa fikirlerinin sorulduğunu da belirten Kazım Çelebi, daha önce hiç olmadı” dedi. Çelebi, “Ben 1999 yılından beri nerdeyse 20 yıl oluyor Çorlu’da fabrika servisçiliği yapıyorum. İlk defa belediyenin fikrimizi sorduğunu gördüm. 20 yıldan beri Çorlu’da yollar değişiyor, yapılıyor, güzergâhlar değişiyor, hiç fikrimize başvurulmadı. Büyükşehir belediyesi açısından da öyle. İlk defa fikrimize başvurdular, bizde gerekenleri belediye ile paylaştık. Keşke bu tür işlerde belediye fikirlere başvursa, fikirleri olgunlaştırsa çok daha güzel ve verimli çalışmalar ortaya çıkar” dedi.

İmdat Şahin