• Şeyhsinan Mahallesi Sakinleriyle Buluştu
  • Şeyhsinan Mahallesi Sakinleriyle Buluştu
Çorlu Güncel

Şeyhsinan Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

  • 08 Eylül 2018
  • 1780 Kez Okundu

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" halk buluşmasında Şeyhsinan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

On birinci kez düzenlenen “Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle buluşması Şeyhsinan Mahallesi Yıldız Kenter Parkı’nda gerçekleştirildi. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci ve Hülya Perin, Belediye Meclis Üyeleri Güner Çetin, Alev Türk ve Osman Öztürk, Şeyhsinan Mahallesi Muhtarı Salim Sarıer’in katıldığı mahalle buluşması, Sarıkurt'un belediye faaliyetlerine yönelik bir sunumu ile başladı.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, bilgilendirme sunumunun ardından vatandaşlardan gelen soruları tek tek cevapladı ve notlar aldı. Vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetleri dinleyen Sarıkurt, çözüme yönelik hızlı adımlar atmak için elinden geleni yapacağını ifade ederken talep ve şikâyete konu görüşleri ilgili birimlere iletilmek üzere kayıt altına aldı.

"Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle buluşmasının sonunda alanda vatandaşlarla sohbet eden Ahmet Sarıkurt, yakın ilgi gösteren mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Öte yandan program dâhilinde aileleriyle birlikte toplantı alanına gelen çocuklara boyama kitapları, balon ve şekerleme hediye edildi.

“Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle buluşmaları program dâhilinde Çorlu’nun diğer mahallelerinde de gerçekleştirilecek.

HASAN ALİ SOYDAM