• Trakya'nın En Modern Parkı Olacak
  • Trakya'nın En Modern Parkı Olacak
  • Trakya'nın En Modern Parkı Olacak
Çorlu Güncel

Trakya'nın En Modern Parkı Olacak

  • 07 Eylül 2018
  • 1416 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi tarafından Şubat ayından bu yana bakıma ve tadilata alınan Atatürk Meydanı’ndaki Atatürk Parkı ve Park içindeki Kafeteryanın açılışı yaklaşıyor.

Kitap ve Tenis Kafe gibi Çorlu Belediyesi’nin Çorlu’da uygulamaya koyduğu başarılı örnekleri sürdürecek olan Atatürk Parkı’ndaki Kafeteryayı da Çorlu Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü işletecek.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Parktaki çalışmalar hakkında gazetemize bilgi veren Çorlu Belediyesi’nin Park ve Bahçelerden de sorumlu olan başkan yardımcısı Erdoğan Demirci, park ve kafeteryadaki çalışmalarda artık sona yaklaşıldığını belirterek montaj ve dekorasyon aşamasına geçildiğini söyledi. Demirci yaptığı açıklamada hidrofor ve ferforje çalışmalarının devam ettiğini, mutfak ekipmanlarının montajına da başlandığını açıkladı. Montajların tamamlanmasıyla birlikte parkı hizmete alacaklarını belirtti. Parkı ve kafeteryanın resmi açılışı ise önümüzdeki aylarda yapılacak.

Atatürk Parkı’nda çevre aydınlatmalarının da yapıldığını, parktaki ağaçların üzerine de Belediye Meydanı’nda olduğu gibi fenerler asılarak aydınlatma yapılacağını belirten Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, oyun parkında da dökme kauçuk kullanılarak çocuklar için güvenli bir zemin oluşturulduğunu, yürüme yollarında da deniz dalgası modeli taş döşendiğini söyledi. Demirci, “Burası Trakya’nın en modern parkı olacak” dedi.

SEYFİ GENÇ