• Ferah Ve Nezih Mekân Arayanların Adresi
  • Ferah Ve Nezih Mekân Arayanların Adresi
  • Ferah Ve Nezih Mekân Arayanların Adresi
  • Ferah Ve Nezih Mekân Arayanların Adresi
Çorlu Güncel

Ferah Ve Nezih Mekân Arayanların Adresi

  • 06 Eylül 2018
  • 2041 Kez Okundu

Çorlu’da ferah, nezih, temiz lezzetli mekân arayanlar için Yeşildal Cafe Muhittin Mahallesi Hasan Ali Yücel Caddesi üzerine açıldı.

Yeşildal Cafe’nin sahibi Muhsin Yeşildal vatandaşların rahat etmesi için güzel bir mekân hazırladı. Muhittin Mahallesi Hasan Ali Yücel Caddesi üzerine açılan Yeşildal Cafe’nin bulunduğu yerde otopark sıkıntısı yaşamadan aracınızı park edebilir güzel vakit geçirebilirsiniz.

İşletme sahibi Muhsin Yeşildal, “Büyük uğraşlar vererek vatandaşların keyifle zaman geçirebileceği bir yer açtık. Bizim önceliğimiz vatandaşlarımızın ferah, nezih, temiz bir ortamda leziz yemekler yemeleridir. Bu Kafe’yi açarken ilk prensibimiz buydu ve açılalı bir hafta oldu şu anda gelen müşterilerimizde kafeyi gördüklerinde güzel bir yer olmuş diyorlar. Bir işveren açısından en önemlisi insanlardan böyle güzel tepkiler almaktır. Açılalı çok kısa bir zaman oldu ama aldığımız tepkiler hoşumuza gidiyor” dedi.

MUHLAMA YEŞİLDAL CAFE’DE YENİR

Sabah kahvaltı ikramının olmazsa olmazlarından Karadeniz yöresine özgü muhlama Yeşildal Cafe’de müşterilerin şimdiden ilgisi çekmiş durumda. Trabzonlu olan Muhsin Yeşildal muhlamayı Yeşildal Cafe’den yiyenler bir daha başka bir yerde muhlama yiyemez” dedi. Yeşildal, “Muhlamanın tereyağı hakiki tereyağı olmalı bazı yerlerde sana yağı kullanılıyor tabi lezzeti vermiyor, bizim muhlamamız da her şey usulüne uygun yapılır. Bu yüzden lezzeti bir başkadır muhlamanın.  Tüm Çorlu ve civar yerlerde oturan vatandaşlarımızı muhlamamızı tatmaya bekliyoruz” dedi.

İmdat Şahin