• Belediye Ve Tredaş'a Teşekkür
  • Belediye Ve Tredaş'a Teşekkür
  • Belediye Ve Tredaş'a Teşekkür
  • Belediye Ve Tredaş'a Teşekkür
Çorlu Güncel

Belediye Ve Tredaş'a Teşekkür

  • 06 Eylül 2018
  • 1144 Kez Okundu

Zafer Mahallesi’nde yapılan park ve aydınlatma çalışmaları nedeniyle vatandaşlar memnun. Mahalleli adına TREDAŞ ekiplerine ve Çorlu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine teşekkür eden Zafer Mahallesi Muhtarı Ahmet Arcan, gazetemize hizmetlerden duyulan memnuniyeti anlattı.

SOKAKLAR IŞIL IŞIL OLACAK

Zafer Mahallesi’nde yer alan Valide Sultan Caddesi üzerinden herhangi bir aydınlatma olmadığı için vatandaşlardan geçmiş dönemde yoğun şikâyet aldıklarını belirten Muhtar Arcan, bu konuda daha önce Çorlu Belediyesi ve TREDAŞ’a çeşitli defalarda dilekçe ile başvurduklarını belirterek TREDAŞ ekiplerinin geçtiğimiz hafta sonu yaptıkları çalışmalarla caddeye elektrik direklerini diktiğini söyledi. Direklere tel gerilmesi ve elektrik verilerek caddenin aydınlığı kavuşturulmasını da beklediklerini belirten Muhtar, mahalle halkının bu çalışmadan memnun olduğunu belirterek, mahalleli adına TREDAŞ’a ve çalışmayı yürüten saha ekibine teşekkür etti.

MEZBELELİK PARKA DÖNÜŞTÜ

Çorlu Belediyesi’nin de Valide Sultan Caddesi üzerindeki meydanda park düzenlemesi yaptığını belirten Zafer Mahallesi Muhtarı Ahmet Arcan, başta Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt olmak üzere, Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine mahalle sakinleri adına teşekkür etti. Mahallede çocukların oynayabileceği uygun bir park alanı bulunmadığını belirten Arcan, inşaatı devam eden parkta 2 adet oyun grubu bulunduğunu ayrıca yetişkinler için de basketbol sahası, spor ve fitness aletlerinin yer alacağını belirterek, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak parkın hizmete girmesini beklediklerini söyledi. Muhtar Arcan, “Park çalışmaları Haziran ayında başladı. Epeyce ilerleme kat edildi. Burada hızlı bir çalışma oldu. Parkın yapıldığı yer mezbelelikti. Şimdi güzel bir görünüme kavuşacağı içir mutluyuz. Başka Belediye başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

SEYFİ GENÇ