• Açılış 9 Eylül'de
  • Açılış 9 Eylül'de
  • Açılış 9 Eylül'de
Çorlu Güncel

Açılış 9 Eylül'de

  • 05 Eylül 2018
  • 1376 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi tarafından Atatürk Meydanı Atatürk Parkı'nda inşa edilen kafe ve park projesinde sona gelindi.

KAFE MALZEMELERİ GELDİ

Kütüphane Parkı ve Kitap Kafe ile Tenis Kafe konseptinde hizmet verecek yeni bir hizmet alanını Çorlu'ya kazandırmayı hedefleyen Çorlu Belediyesi, Atatürk Parkı kafe ve park projesini hayata geçirmek için artık deyim yerindeyse gün sayıyor. Kafedeki inşaat ve peyzaj işlerini bitiren yüklenici firma, parkı belediye ekiplerine devredecek. Parkın içinde faaliyet gösterecek kafenin malzemeleri de kafeye getirildi. Kafenin iç dekorasyonu ve mobilyalarını yerleşimi ise önümüzdeki birkaç gün içinde tamamlanacak.

YENİ BİTKİLER DİKİLDİ

İnşaat çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yeniden düzenlenen park alanında bitkilendirme projeleri uygulanarak ve yeni ağaçlar ile çalılar dikildi. Parkın üst kısmında yer alan çocuk oyun grupları da tamamen yenilendi.

İnşaat çalışmalarına şubat ayında başlanan Atatürk Parkı’nın mayıs ayında tamamlanması bekleniyordu. Meydana gelen aksilikler nedeniyle projenin uygulanması gecikince parkın açılışı yaza yetişemedi. Çorlulular 4 aylık gecikmeyle Eylül ayında Atatürk Parkı’ndaki Kafeyi kullanmaya başlayacak.

SEYFİ GENÇ