Çorlu Güncel

Nöbet Tuttu

  • 17 Ağustos 2018
  • 971 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, parti nöbetine katıldı.

BAŞKANLAR YALNIZ BIRAKMADI

Önceki gün CHP Çorlu İlçe Örgütü’nde nöbet tutan Aygun, partililerin dilek ve isteklerinin yanı sıra sorunlarını dinledi. Aygun, pek çok konuda vatandaşlardan bilgi aldıktan sonra sorunun çözümü için ilgili yerleri telefonla arayarak çözüm aradı. Aygun’u nöbetinde Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Çorlu’nun Eski Belediye Başkanı Ünal Baysan da yalnız bırakmadı. Arıcı, Baysan’ın geçtiğimiz hafta düzenlenen danışma kurlu toplantısında Baysan’ın tatilde olması nedeniyle veremediği plaketini de takdim etti.

TABANA İNEN SİYASET

Parti nöbetine katılmayı kendisinin özellikle istediğini belirten CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, “Seçim çalışması döneminde vatandaşlarımızla karşılaştığımızda seçim dönemi gelirsiniz, seçimden sonra kaybolursunuz diyorlardı. Fakat biz de her şeyi zamana bırakmakta fayda var dedik. Zaman içerisinde kimin nasıl olduğunu hep birlikte göreceğimizi söyledim. Seçim öncesi verdiğimiz sözleri yavaş yavaş yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Geçen hafta CHP Tekirdağ İl ve İlçe örgütlerini ziyaret ederek örgütlere seçim döneminde gösterdikleri çaba için teşekkür eden Aygun,  “Yapmamız gereken tabana inerek siyasetimizi sürdürmek. Öncelikle partide vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sorunlarını dinleyerek onların sorun ve çözümlerini dinlemeye çalışıyoruz.” dedi

İŞİN TAKİPÇİSİYİM

Tren kazasıyla ilgili bir soru üzerine Aygun konunun takipçisi olduğunu belirterek, “gündemden düşürmeyeceğimize söz verdik. Biz bu işin takipçisiyiz. Nasıl bir zamanlar ben bu davanın savcısıyım diye bir söylem vardı. Biz de bu tren kazasının sonuna kadar takipçisi olacağız. Sık sık mağdurlarla bir araya geliyoruz. Dosyayı da takıp ediyoruz. Meclisin yeni döneminde mecliste işin soruşturulması için önergenin gündeme gelmesini dört gözle bekliyoruz. Ama ben bunların işi ipe un sermek. Ama biz bu işin takibindeyiz” dedi.

SEYFİ GENÇ