• Otobüs Firmalarında Bayram Yoğunluğu Yaşanıyor
  • Otobüs Firmalarında Bayram Yoğunluğu Yaşanıyor
Çorlu Güncel

Otobüs Firmalarında Bayram Yoğunluğu Yaşanıyor

  • 10 Ağustos 2018
  • 1083 Kez Okundu

Kurban Bayramı’nın 9 güne çıkarılmasından dolayı vatandaşlar bayramda memleketlerine ve tatile gitmek için otobüs firmalarının kapısını çaldı. Durum böyle olunca otobüs firmalarında yoğunluk yaşandı.

Çorlu Otogarında faaliyet yürüten firmalarda otobüs seferleri bayrama kadar dolarken firmalar ek seferler çıkardı. Ek seferlerinde dolmasıyla vatandaşlar mağdur olmaması için İstanbul Otogarı’na yönlendirerek oradaki yazıhanelerinden vatandaşları istedikleri illere taşıyacaklar.

“BAYRAMDAN DOLAYI YOĞUNLUK VAR”

Kurban Bayramı’nın 9 güne çıkarılmasıyla yoğunluk yaşadıklarını belirten firma yetkilileri durumu gazetemize anlattı. Otobüs firması yetkilileri, “geçtiğimiz bayram tatiline göre daha fazla yoğunluk var. Her bayramda yoğunluk olur ama bu bayramda biraz daha fazla bir yoğunluk var. Bu bayramda birde askerlerin teskere alması da biraz yoğunluğu artıran etkenlerdendir. Şu anda otobüsler doldu ek seferler çıkarttık onlarda da doluyor ama vatandaşlarımızı mağdur etmemek için İstanbul Otogarı’na yönlendiriyoruz.

“MAĞDUR ETMEMEK İÇİN İSTANBUL’A YÖNLENDİRİYORUZ”

Vatandaşları mağdur etmemek için İstanbul Otogarı’na yönlendirdiklerini belirten otobüs firması yetkilileri, Orada çünkü daha fazla ek sefer düzenleniyor, vatandaşlar İstanbul’a gittiğinde bilet bulabiliyor. Çorlu’da ek seferlerin düzenlenmesi daha kısıtlı ama İstanbul’da daha fazla ek seferler düzenleniyor bu sebepten dolayı insanlar orada bilet bulabiliyor. Bizlerde vatandaşı mağdur etmemek için İstanbul’a gitmelerinde yardımcı oluyoruz” dedi.