• Faik Öztrak Parti Sözcüsü Oldu
Çorlu Güncel

Faik Öztrak Parti Sözcüsü Oldu

  • 10 Ağustos 2018
  • 1134 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisinde Merkez Yürütme Kurulu’na (MYK) girecek isimler açıklandı. Bülent Tezcan’ın yürüttüğü parti sözcüsü görevi, Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’a verildi.

Bülent Tezcan, Haluk Koç ve Öztürk Yılmaz gibi dikkat çeken İsimler MYK’ya giremedi, 6 yeni isimde yeni seçilen MYK listesine girdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 4 kadına MYK’da yer verdi.

Buna göre MYK listesi şu şekilde oluştu;  Ekonomi Politikaları - Parti Sözcüsü: Faik Öztrak,  Genel Sekreter: Akif Hamzaçebi, Basınla İlişkiler ve Kurumsal İletişim: Tuncay Özkan, Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimleri: Oğuz Kaan Salıcı, Dış İlişkiler: Ünal Çeviköz, Yerel Yönetim Politikaları: Seyit Torun, AR-GE Bilim Yönetim ve Kültür Platformu: Fethi Açıkel, Bilgi ve İletişim Teknolojileri: Onursal Adıgüzel, Doğa Hakları: Gülizar Biçer Karaca, Eğitim Politikaları: Yıldırım Kaya, Gençlik Politikaları: Yunus Emre, Halkla İlişkiler: Gamze Akkuş İlgezdi, Hukuk Politikaları: Muharrem Erkek,  İdari ve Mali İşler: Bülent Kuşoğlu,  İnsan Hakları: Gökçe Gökçen, İşçi Sendikaları - Meslek Kuruluşları ve Sivil Toplum Örgütleri: Veli Ağbaba,  İşveren Sendikaları / Kuruluşları - Esnaf Odaları ve Sosyal Politikalar: Aykut Erdoğdu,  Kadın Politikaları: Lale Karabıyık.

İmdat Şahin