• Belediyeden Koruma Çağrısı
  • Belediyeden Koruma Çağrısı
Çorlu Güncel

Belediyeden Koruma Çağrısı

  • 10 Ağustos 2018
  • 981 Kez Okundu

Ergene Belediyesi, sosyal medya hesabında vatandaşlar tarafından zarar verilen çocuk parklarının fotoğraflarını paylaşarak koruma ve sahip çıkma çağrısında bulundu.

KULLANILAMAZ DURUMA GETİRİLDİ

Belediye’nin sosyal medya hesabında paylaşılan fotoğraflarda çocuk parkalarındaki kaydırakların önlerinin kırıldığı, salıncakların oturaklarının kırıldığı, tahtırevallilerin oturakların söküldüğü görülürken, oturma gruplarını da vatandaşlar tarafından pis bırakılarak kendilerinden sonra başka vatandaşlar tarafından kullanılamayacak durumda bırakılması gösteriliyor. Belediyenin sosyal medya hesabından parkların bakımı için ihaleye çıkıldığı da duyuruldu.

VATANDAŞLARDAN DESTEK

Ergene Belediyesi tarafından fotoğrafların eşliğinde “PARKLARIMIZ TÜM HALKIMIZIN ORTAK DEĞERİDİR. Parklarımızı Koruyalım ve Sahip Çıkalım!” çağrısı yapıldı. Belediyenin bu mesajının altına da çok sayıda Ergeneli tarafından belediyeye destek mesajları atıldı. Ergene Belediyesi parklarda meydana gelen tahribatların giderilmesi ve oyun gruplarının tekrar aktif hale getirilmesi için ihaleye çıktı. İhaleden sonra verilen zararlar onarılacak.

SEYFİ GENÇ