• Son Dakika Transferi
Çorlu Güncel

Son Dakika Transferi

  • 09 Ağustos 2018
  • 1193 Kez Okundu

Tekirdağ’ı TFF Üçüncü Lig Birinci Grupta temsil eden Ergene Velimeşespor, Kızılcahamam Hazırlık ve Uyum Kampı’ndan hemen önce bir son dakika hamlesiyle geçtiğimiz sezon Erokspor formasını terleten 30 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu Alişan Ural ile anlaşarak sözleşme imzaladı.

GOLCÜ DEFANS

Alişan Ural, yıllarca TFF 2. Ligde forma giyen ve şampiyonluklar yaşayan Başarılı futbolcu geçen sezon Erokspor forması ile 17 maçta forma giymişti. Tecrübeli defans oyuncusu Alişan Ural kariyerinde U21 Liginde 25 maçta, Türkiye Kupasında 6 maçta, TFF 3. Ligde 55 maçta, TFF 2. Ligde 162 maçta, Süper Ligde ise 9 maçta forma giydi ve toplam 11 gol attı.

İKİNCİ LİG DENEYİMİ

Ali Fuat Paşaspor ile futbol hayatına başlayan Alişan Ural Erenlerspor ve Sakaryaspor alt yapısında forma giydi 2006 yılında Sakaryaspor ile Profesyonel'liğe geçiş yaptı sonraki sezonda Bakırköyspor'a kiralandı iki sezon sonra Bugsaşspor'a transfer oldu sonrasında Lüleburgazspor, Bucaspor, Eyüpspor, İnegölspor, Pendikspor ve BB Erzurumspor Formalarını giydi geçtiğimiz sezon ise Erokspor formasını giymişti.

KAMP ÇALIŞMALARI BUGÜN BAŞLIYOR

Dün akşam saatlerinde Ankara’nın İlçesi Kızılcahamam’daki kamp tesislerine varan takım, otele yerleşerek dinlenmeye çekildi. Teknik Direktör Özgür Sağlam, takımı bu sabahtan itibaren çalışmaya başlayacak. Yeni sezonun kadrosunun henüz belli olmadığını söyleyen Sağlam, futbolcuların kamptaki ve hazırlık maçlarındaki performanslarına göre takımı şekillendireceğini açıkladı. 

SEYFİ GENÇ