• Özel Günde Evlendiler
Çorlu Güncel

Özel Günde Evlendiler

  • 09 Ağustos 2018
  • 1151 Kez Okundu

Ülkemizde ve dünyanın pek çok yerinde olduğu gibi şehrimizde de birçok çift 08.08.2018 tarihinde dünya evine girmeyi tercih etti.

Daha önce 10.10.2010, 12.12.2012 gibi özel tarihlerde pek çok çiftin nikâhını kıyan Çorlu Belediyesi Evlendirme Memurluğuna özel bir tarih olan 08.08.2018 tarihinde nikâh kıydırmak için 30 çift başvuruda bulundu. Rakamsal olarak özel bir anlam taşıyan ve kolay hatırlanması sebebiyle bazı çiftlerce özellikle tercih edilen bu günde dünya evine giren iki şanslı çiftimizin nikâhları ise Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt tarafından kıyıldı. Çorlu Belediyesi Nikâh Salonu’nda gerçekleştirilen nikâh törenlerinde hayatlarını birleştirmek için “evet” diyen çiftler, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un kıydığı nikâhla dünya evine girdi.

Hayatlarını birleştiren çiftlerimize mutluluklar dileyen Sarıkurt, çiftlerimizin iyi günde, kötü günde, bir ömür boyu aynı yastıkta kocamaları temennisinde bulunmayı da ihmâl etmedi.

ERGENE’DE 7 ÇİFT EVLENDİ

Ergene Belediyesinde de evlenmek isteyen 7 çift özel olduğunu düşündükleri 08.08.2018 tarihinde dünya evine girdi. Çiftler, seçtikleri bu özel tarihte mutluluğa ’evet’ dedi. Ergene Belediyesi Ulaş Düğün Salonunda nikâhları kıyılan çiftlere ayrıca Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel tarafından sürpriz hediyelerde verildi