• Bitince Mahallenin Çehresi Değişecek
  • Bitince Mahallenin Çehresi Değişecek
  • Bitince Mahallenin Çehresi Değişecek
Çorlu Güncel

Bitince Mahallenin Çehresi Değişecek

  • 08 Ağustos 2018
  • 1219 Kez Okundu

Reşadiye Mahallesi’ndeki çalışmalar doludizgin devam ediyor. TESKİ ekiplerinin de girdiği mahallenin çehresi kısa sürede değişecek.

TESKİ ekipleri mahalle aralarındaki bazı sokaklarda alt yapıyı yeniliyor. Tekrar geri dönmemek için alt yapıda aksak olan yerleri bitirmek isteyen TESKİ ekiplerinin çalışmaları 15 gün sonra tamamlanacağını söyleyen Reşadiye Mahalle Muhtarı Yelda Tunçer çalışmaları değerlendirdi.

15 GÜN SONRA TESKİ ÇALIŞMALARI BİTİRECEK

Şinasi Kurşun Caddesi 6’ıncı, 7’inci ve 13’üncü sokaklarda alt yapıların yenilendiğini belirten Yelda Tuncer” Şinasi Kurşun Caddesi’nde bazı sokaklarda alt yapılar eski olduğu için, arıza veriyor bu sebepten dolayı TESKİ ekipleri o sokakların alt yapılarını yeniliyor. Yenileme çalışması bittiği zaman üst yapı çalışmaları başlayacak, birde sokaklardaki alt yapı incelemeleri yapılıyor. TESKİ’nin bildiğim kadarıyla mahallede 15 günlük işi kaldı, bitirdikten sonra diğer çalışmalar hızlanacak” dedi.

MAHALLE’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

Reşadiye Mahallesi’nde yapılan çalışmalardan sonra mahallenin çehresinin değişeceğini belirten Yelda Tunçer, “TESKİ çalışmalarından sonra üst yapı çalışmaları çok hızlı bir şekilde bitecektir. Üst yapıda bittikten sonra mahallemizin çehresi değişecek. Çünkü belediye ekipleri alt yapıyı bir daha geri dönmemek yapılan yeri tekrar kazmamak için bu çalışmayı yürütüyor.  Yunus Emre Caddesi bittiği zaman insanlar caddeden geçtiklerinde ne kadar başka bir cadde olduğunu görecekler biraz bunun için sabretmemiz gerekiyor. En kısa sürede Reşadiye Mahallesi güzelleşecek” dedi.

İmdat Şahin