• Sarıkurt Havuzlarda Halkla Buluştu
  • Sarıkurt Havuzlarda Halkla Buluştu
  • Sarıkurt Havuzlarda Halkla Buluştu
Çorlu Güncel

Sarıkurt Havuzlarda Halkla Buluştu

  • 08 Ağustos 2018
  • 1147 Kez Okundu

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Halk Konuşuyor Başkan Sarıkurt Dinliyor" halk buluşmasında Havuzlar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Beşinci kez düzenlenen “Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle buluşması Havuzlar Mahallemizdeki Balkan Türkleri Parkı’nda gerçekleştirildi. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci ve Hülya Perin, CHP Çorlu İlçe Yöneticisi Mehmet Demir ve Havuzlar Mahalle Muhtarı Ahmet Özgür’ün katıldığı mahalle buluşması, Sarıkurt'un belediye faaliyetlerine yönelik bir sunum ile başladı.

Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, bilgilendirme sunumunun ardından vatandaşlardan gelen soruları tek tek cevapladı ve notlar aldı. Vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetleri dinleyen Başkan Sarıkurt, çözüme yönelik hızlı adımlar atmak için elinden geleni yapacağını ifade ederken talep ve şikâyete konu görüşleri ilgili birimlere iletilmek üzere kayıt altına aldı.

"Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle buluşmasının sonunda alanda vatandaşlarla sohbet eden Sarıkurt, yakın ilgi gösteren mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Öte yandan program dâhilinde aileleriyle birlikte toplantı alanına gelen çocuklara boyama kitapları, balon ve şekerleme hediye edildi.

“Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle buluşmaları program dâhilinde Çorlu’nun diğer mahallelerinde de gerçekleştirilecek.