• Mutlu Günler İçin Zevkli Süslemeler
  • Mutlu Günler İçin Zevkli Süslemeler
  • Mutlu Günler İçin Zevkli Süslemeler
Çorlu Güncel

Mutlu Günler İçin Zevkli Süslemeler

  • 16 Temmuz 2018
  • 1241 Kez Okundu

Doğum günlerinin, bebek doğumlarının ve pek çok özel günlerin kutlanması toplumda yaygınlaşırken bu özel günlerde evinizi, hastane odalarını ve işyerlerini süsleyen şirketler de ortaya çıktı. Bu işletmelerden bir de kadın bir girişimci olarak öne çıkan Gülcan Yazıcı’nın işlettiği Su Süs Evi.

HAYATI GÜZELLEŞTİRİYOR

Omurtak Caddesi Doğanlar İş Merkezi 1. katta Çorlu halkına yeni hizmet vermeye başlayan Su Süs Evi en güzel anlarınızı daha da özel kılmak için birbirinden güzel ürünleri ile karşınıza çıkıyor. İnsanların en mutlu ve en özel günlerinden birisi çocuk sahibi olduğu gündür, işte insanların bu mutlu günün de Gülcan Yazıcı sahibi olduğu Su Süs Evi ile bu mutlu gününüzü daha da özel hale getiriyor. Doğanlar İş Merkezi’nde açtığı süs evinde kendi el işlemeleri ve kişiye özel tasarımları da bulunan Yazıcı, bebek doğumları, doğum günleri, söz, nişan gibi özel günlerde kapı süsleri, duvar süsleri, bebek şekerleri yaptığını belirtti.

EN ÇOK BEBEK ODALARI SÜSLENİYOR

Henüz üç aylık yeni bir işletme olduğunu dile getiren Yazıcı, bu kısa süre içinde birçok organizasyonda bulunduğunu belirtti. Yazıcı, "En mutlu ve en özel günlerden birisi de çocuk sahibi olduğunuz gündür. Bugünü özelleştirmek için çocuğun doğum anısına bebek şekerleri tasarlanır ve dağıtılır. Bebek şekerleri, anahtarlık, ayna, çizgi film kahramanları, ayna, biberon, bebek, çiçek, nazar boncuğu, çerçeve, notluk, mum, küçük kutu ve sepetlerden oluşan minik süslerdir. Bebeği görmeye Gelen misafirlerin bugünü unutmaması, hatırlaması için bebek şekerleri verilir" dedi.

Yazıcı, "Bu küçük hediye süs amaçlı masa ve çocuk odasına konulabilir. Bebek şekerlerinin verilme nedenleri o günün hatırlanması ve kalıcı bir hediye olmasıdır. Bu nedenle de kalıcı hediyeler tercih edilir. Sizlerde bu mutlu gününüzü daha da özel hale getirmek istiyorsanız Su Süz Evine gelebilirsiniz" dedi.

SEYFİ GENÇ