• Bağımlılığa Karşı Gençliği Hareket Halinde Tutuyoruz
Çorlu Güncel

Bağımlılığa Karşı Gençliği Hareket Halinde Tutuyoruz

  • 14 Temmuz 2018
  • 1156 Kez Okundu

Çorlu Gençlik Merkezi Müdürü Şafak Turan, merkez olarak etkinlikler, kurslar, geziler ve kamplarla gençleri sürekli hareket halinde tutarak kötü alışkanlıklara ve uyuşturucuya yönelmelerinin önüne geçmeye çalıştıklarını açıkladı.

ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUZ

Gençlik merkezinde düzenlenen kursların yanında sahada da faaliyet yürüttüklerin belirten Turan, “Bizim buradaki amacımız gençlerimizi kötü ortamlardan, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Özellikle Çorlu’da yaşanan çok ciddi bir sıkıntı var: Uyuşturucu ve madde bağımlılığı. Bu konuda da biz Çorlu Gençlik Merkezi olarak, gençlerimize nasıl faydalı oluruz diye düşünüyor ve çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda gerek burada düzenlediğimiz kurslarla gerekse de sahada, okullarda yaptığımız faaliyetlerle gençlerimizi bu kötü ortamlardan ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istiyoruz” dedi.

ÇALIŞMALARA HIZ VERİLECEK

Gençlik Merkezi’nin faaliyetlerinin hız kesmeden süreceğini belirten Turan, “Özellikle gençlerin yoğun olduğu liseler bölgesinde çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte de bu çalışmalara hız vereceğiz. Gençlerin boş kaldığında kafasının kötü alışkanlıklara yönelmemesi için hareket halinde tutma gayretindeyiz. Bu edenle etkinlikler yapıyoruz. Kendisini geliştiren, kendisine yetebilen gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak duracağına inanıyoruz” dedi.

SEYFİ GENÇ