• 15 Temmuz Sergisi Açıldı
  • 15 Temmuz Sergisi Açıldı
Çorlu Güncel

15 Temmuz Sergisi Açıldı

  • 13 Temmuz 2018
  • 1294 Kez Okundu

Çorlu Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen 15 Temmuz konulu resim ve fotoğraf sergisi Çorlu Hükümet Konağı girişinde açıldı. Daha önce 15 Temmuz’da açılması planlanan sergi, Pazar günkü programın yoğunluğu nedeniyle 13 Temmuz’a alındı.

30 Resim ve 30 Fotoğraftan oluşan sergide 15 Temmuz gecesinde ve Demokrasi nöbetlerinde yaşanan o anlar izleyicilerin beğenisine sunuldu. Serginin açılışını Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı ile Çorlu’ya yeni atanan Jandarma Komutanı Yüzbaşı Selim Özbay birlikte yaptı.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLDUK

Açılışta konuşan Levent Kılıç, Çorlu’nun yeni hükümet konağında ilk kez bir sergi açıldığını belirterek, “15 Temmuz sürecini hep birlikte yaşadık. Benim de o süreçte burada görev yapıyor olmam nedeniyle benim için de ayrı bir anlamı var. Halkın, insanlarımızın ne kadar birlik ve beraberlik içinde olduğunu, hep beraber nasıl hareket edildiğini görerek Çorlu’da çok güzel duygular yaşadım. Bu duyguları da bundan sonraki nesillere aktarmanın bizlerin görevi olduğunu düşünüyorum. Onları yaşatmak adına bu sergimizi de açıyoruz” dedi.

Kurdele kesiminden sonra Çorlu Halk Eğitim Müdürü Gürsan Çil, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı’ya sergiyi gezdirerek fotoğraflar ve resimler hakkında bilgi verdi.

SEYFİ GENÇ