• Çorlu Kaza İçin Seferber Oldu
Çorlu Güncel

Çorlu Kaza İçin Seferber Oldu

  • 09 Temmuz 2018
  • 1084 Kez Okundu

Sarılar Mahallesi’nde Pazar Günü yaşanan tren kazasından sonra siyasi partiler, kurumlar ve Çorlulu vatandaşlar seferber oldu.

Kazayı duyan siyasi partiler, kurumlar ve dernekler üyelerine mesaj çekerek kan ihtiyacını bildirdi. Çorlu Ticaret Odası Başkanı İzzet Volkan Çorlu Devlet Hastanesi’ne gelerek orada bulunan ihtiyaçları yetkililerle birlikte kontrol etti. Çorlu Kızılay hem kan bağışları alarak hem de Çorlu Devlet Hastanesi önünde kazazede yakınları ve gelen Çorlu Halkı’na yiyecek yardımında bulundu.

HERKES YARDIMA KOŞTU

AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Vatan Partisi ilçe yöneticileri hem sosyal medya üzerinden üyelerine kan bağışı duyuruları yaparken hem de hastanelerin önüne giderek vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştılar. Çorlu Devlet Hastanesi’nin önündeki bekleyiş geç saatlere kadar sürdü. Çorlu Devlet Hastanesi görevlileri yaralı yakınlarıyla tek tek ilgilenerek yakınlarının isimlerini aradı. Çorlu Devlet Hastanesi’nde yakınlarından kötü haber alanların hastane önünde feryatları yükseldi. Yakınlarını sağ olduğunu öğrenenler ise bir nebze rahatladı.

İmdat Şahin