• Altyapıdan Sonra Asfalt Çalışmaları Başlayacak
Çorlu Güncel

Altyapıdan Sonra Asfalt Çalışmaları Başlayacak

  • 09 Temmuz 2018
  • 892 Kez Okundu

Şeyh Sinan Mahallesi Mergup Şinik Sokakta alt yapı çalışmalarının bitmesiyle birlikte asfalt çalışmaların başlayacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Mergup Şinik Sokakta başlayan alt yapı çalışmaları sona yaklaşıyor. Mergup Şinik Sokak’taki çalışma biterken ara sokaklardaki çalışmalarda ise sona yaklaşıldı. Asfalt çalışmalarının ise önümüzdeki günlerde başlayacağı söylendi.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Mergup Şinik Sokakta faaliyet yürüten esnaflar Mergup Şinik Sokaktaki alt yapı çalışmalarının bittiğini önümüzdeki günlerde de asfalt çalışmalarının başlayacağını belirtti. Esnaflar, “Mergup Şinik Sokakta alt yapı bozuk olduğu için lağım suları yüzeye çıkıyordu. Alt yapıdan yana çok fazla sorun yaşıyorduk, TESKİ ekipleri durumla ilgili çalışma başlattı ve altyapıyı sokakta bitirdi. Sadece ara sokaklardaki çalışmalar kaldı, en kısa zamanda o çalışmalarda biteceği yetkililer tarafından bize söylendi. Önümüzdeki günlerde de asfalt çalışmalarına başlayacaklarını söylediler, bizler de yapılan çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İmdat Şahin