• İttifak Bir Seçimlik Değil
  • İttifak Bir Seçimlik Değil
Çorlu Güncel

İttifak Bir Seçimlik Değil

  • 03 Temmuz 2018
  • 1246 Kez Okundu

AK Parti Milletvekilleri Mustafa Yel ile Çiğdem Koncagül, AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, İlçe Başkanı Yavuz Uylaş ve parti yöneticileriyle birlikte AK Parti’nin 24 Haziran seçimlerinde ittifak yaptığı MHP’nin Çorlu İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek teşekkür etti.

AK Parti heyetini MHP Çorlu İlçe Başkanı Süleyman Danışmaz, MHP MYK eski üyesi ve eski Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcısı Ersin Bekircan ve Başkan yardımcısı Fahri Er ve Osman Gönül ile birlikte çok sayıda partili ağırladı.

TABAN İTTİFAKTAN MEMNUN

Ziyarette ittifakın tek seçimlik bir birliktelik olmadığı, yerel seçimde de ittifak yapılacağı dile getirildi. Mustafa Yel burada yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı’nın milletin beklediği ve özlediği bir ittifak olduğunu belirterek, “Taban şu anda bir arada. Tabandakiler de ülkeyi bekleyen tehlikeyi gördüler. Çok fazla ayrıma giden bir yol olmadığını hedefin aynı olduğunu gördüler. İnşallah bu beraberlik mahalli idareler seçimlerinde de devam eder” dedi.

BİR SEÇİMLİK BİR İTTİFAK DEĞİL

MHP Çorlu İlçe Başkanı Süleyman Danışmaz yaptığı konuşmada, Bu ittifak gerçekleşirse en azından CHP’in Trakya’daki etkinliği kırılmış olur. Türkiye’nin geleceği için böyle olması gerekiyor. Bu kişisel bir beklenti değil toplumun bir beklentisi” dedi. Mustafa Yel ise “Cuma günü yapılan MYK toplantısında Cumhurbaşkanımızın da  bu yönde bir isteği oldu. Bunu dile getirdi. Amacımız bu ittifakı devam ettirmek. Bu sadece bir seçimlik bir ittifak değil. Toplumun istediği bir ittifak” dedi. Danışmaz, bu ittifakın yerel seçimlerde 12 belediyenin en az dokuzunu alabileceğini söyledi.

SEYFİ GENÇ