• “Gönül Kazanmaya Çalışıyoruz”
Ergene

“Gönül Kazanmaya Çalışıyoruz”

  • 28 Haziran 2018
  • 1985 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediyesi olarak 300 aileye evde bakım hizmeti verdiklerini açıkladı. Yüksel, “İnsanların gönlünü kazanmaya çalışıyoruz. Bu kolay olan bir şey değil” dedi.

Hizmetlerimiz Vatandaşın Hayatına Dokunuyor

Ergene Belediyesi olarak birçok il e ilçede bulunmayan evde bakım ve evde sağlık hizmetlerini Ergene genelinde yaşayan 300 ailenin hizmetini sunduklarını belirterek, “Hastayı alıyoruz, tedavi ettiriyoruz ve evine bırakıyoruz. Bunlar çok görünürde olan hizmetlerimiz değil ama vatandaşlarımızın hayatına dokunuyor, onların yaşamlarını kolaylaştırıyor” dedi.

İnsanların gönlünü kazanmaya çalıştıklarını belirten Yüksel, “Bağ kurmak farklı bir şeydir. Olağanüstü bir şey yapmıyoruz. İnsanlarla hem güven hem de sevgi bağımız var. Bu çok kolay oluşan bir şey değil. İnsanların teveccühü bizi mutlu ediyor. Biz de onlardan aldığımız güçle enerjiyle çalışıyoruz” dedi.

“Ergene İçin Hayallerimiz Geniş”

Ergene’de 800 bin metrekare kilit parke taş yaptıklarını belirten Yüksel, bunun yatırım tamamının özkaynaklarla yapıldığını söyledi. “Ergene için hayallerimiz çok geniş” diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Birileri bizi aday yapmadı. Biz kendi özgüvenimizle kendi hayallerimizi gerçekleştirmek için yola koyulduk. Bunların çoğunu da gerçekleştirdi” şeklinde konuştu.  “Bizim köylerimiz Avrupa köyü gibi” diyen Yüksel, “Vakıflar mahallesinde güzel yollar, parklar yaptık. Üç yıl gibi kısa bir sürede göremeyeceği hizmetleri aldı mahallelerimiz. 10 mahallemiz var hepsinde hizmetimiz, elimiz var” dedi.

SEYFİ GENÇ