• Çorluspor Kongresini Yaptı
Spor

Çorluspor Kongresini Yaptı

  • 25 Haziran 2018
  • 2520 Kez Okundu

Çorluspor Kulübü Genel kurulunu yaptı. Çorluspor lokalinde yapılan kongreye 84 üyenin 47si katılarak oylarını kullandı. Tek liste olarak gidilen genel kurulda, üyeler oybirliği ile Çorluspor başkanı Tezcan Özbaşaran’ın yönetimine üçüncü kez devam dedi.

Yönetimde gençleşmeye ve yeniliğe giden Çorluspor başkanı Tezcan Özbaşaran Çorluspor’un bu sezon ligde orta sıralarda olmak için mücadele edeceğini, sponsor veya kaynak bulunması halinde şampiyonluk mücadelesine ortak olacaklarını dile getirerek, bir sonraki sezondan itibaren daha güçlü ve iddialı bir takım olmak için şimdiden çalışacaklarını kaydetti.

ÇORLUSPOR VOLEYBOL 2. LİGDE

Genel kurulda yapılan oylamada Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Voleybol Şubesi’nin resmi olarak Çorluspor bünyesine alınması da oylanarak üyeler tarafından oybirliği ile kabul edildi. Böylelikle Türkiye Voleybol Federasyonu Voleybol 2. Liginde yer alan Tekirdağ Gençlikspor takımı Çorluspor formasıyla mücadele etmeye başlayacak. 

Kongrenin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Başkan Tezcan Özbaşaran, "Bugün yapılan kongremize üyelerimizin %70'i geldi, büyük bir coşku ile gerçekleşen seçimimizde üyelerimiz tekrardan beni Başkanlığa layık gördüler ben kendilerine bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Yönetimimiz de yeni arkadaşlarımız var bunları da size ileriki günlerde tanıtacağız" dedi.

8-10 FUTBOLCU İLE GÖRÜŞÜLÜYOR

Transfer görüşmeleri hakkında da açıklama yapan Tezcan Başkan, "8-10 futbolcu kardeşimiz ile görüşüyoruz, hedefimiz genç ve sağlam bir kadro kurmak, geçtiğimiz sene takımımızda oynayan futbolcularımızla da görüşmelerimiz oluyor. Bu sene şampiyonluk için oynamayacağız, hedefimiz orta sıralar, bu sene bizim çıraklık dönemimiz. Ama biliyorsunuz ben boş konuşmam ilk önce takımları görelim, bakalım eğer takımlar kötüyse Aralık ayında basarız parayı alırız 5-6 topçu ligi şampiyonlukla bitiririz ama şimdi hedefimiz ilk 5'e girmek ondan sonrası Allah kerim, gün ne gösterir bilinmez. Ligden düşme ihtimalimiz hiç yok, bize güvenenleri, inananları mahcup etmeyeceğiz" dedi.

SEYFİ GENÇ