Çorlu Belediyesi'nden Engelli Ve Yaşlılara Yeni Hizmet

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, engelli ve yaşlı vatandaşların 24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimlerde oy kullanabilmeleri için Sevgi Aracı ve Engelsiz Taksi'nin ücretsiz olarak tahsis edildiğini söyledi.

Avrupayakası Gazetesi 2.578 okunma
Paylaş:
Reklam
REKLAM ALANI 300 × 300 px

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleşecek olan seçimlerde, engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın sorunsuz bir şekilde oy kullanabilmeleri için Sevgi Aracı ve Engelsiz Taksi ile ulaşım desteği sağlayacağız. Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın oylarını kullanabilmeleri için sağladığımız bu destekten faydalanabilmeleri için 444 99 59 numaralı telefondan tarafımıza ulaşmaları gerekmektedir. Ulaşım desteği almak isteyen engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın 444 99 59 numaralı hattı arayarak randevu almaları yeterli olacaktır. Her zaman vatandaşlarımızın yanında yer alan sosyal bir belediye olarak, engelli ya da yaşlı vatandaşlarımızın rahatça oy kullanabilmeleri için 24 Haziran seçimlerinde yine yanı başlarında olacağız” dedi.

Bu Haberi Paylaşın Gelişmelerden herkesin haberdar olmasını sağlayın

Yorumlar

0 Yorum

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorum Yazın
0 / 1000
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır. Bağlantı, hakaret ve reklam içeren yorumlar yayınlanmaz. IP adresiniz yasal zorunluluk gereği kaydedilir.