• Muharrem İnce Bugün Çorlu'da
Çorlu Güncel

Muharrem İnce Bugün Çorlu'da

  • 19 Haziran 2018
  • 1273 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Çorlu'ya geliyor. Cumhurbaşkanı adayı İnce 20 Haziran Çarşamba (bugün) saat 14.00'da Atatürk Meydanı’nda miting yapacak.

Cumhurbaşkanlığı için Çorlu halkından destek isteyecek olan Muharrem İnce için CHP Tekirdağ ilçe örgütleri tarafından Çorlu’ya otobüs kaldırılacak. CHP Çorlu İlçe örgütü ve Tekirdağ İl ve diğer ilçe örgütlerinin günlerdir hazırlık yaptığı miting için Çorlu’nun Cadde ve sokakları CHP ve Türk bayraklarının yanı sıra Muharrem İnce’nin posterleriyle süslendi.

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala seçim yarışı iyice kızışırken Cumhuriyet Halk Partisinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Cumhuriyet Halk Partisinin kalesi olan Çorlu'da büyük bir miting yapacak. Atatürk Meydanı’nda düzenlenecek miting bugün saat 14’te başlayacak. Atatürk Meydanı’nda düzenlenecek miting için saat 12’den itibaren başta Omurtak Caddesi olmak üzere Atatürk Meydanı’na çıkan tüm caddeler trafiğe kapatılacak. Çorlu’da mitingin yapılacağı saatlerde sıcaklık 29 derece olacak, hava açık olacak.

Muharrem İnce’nin Çorlu mitinginin provası olarak adlandırılan ve yaklaşık 500 kişinin katıldığı Şeyh Sinan Mahallesi toplantısına katılan CHP’li milletvekili ve politikacılar, tüm Çorlu halkının Çorlu Mitinginde Muharrem İnce’yi büyük bir destekle dinleme çağrısı yaptı.

SEYFİ GENÇ