• Kızılay'a Ramazan Bereketi
Çorlu Güncel

Kızılay'a Ramazan Bereketi

  • 19 Haziran 2018
  • 997 Kez Okundu

Kızılay tarafından Ramazan ayı boyunca toplanan bağışlar ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı. Çorlu Kızılay Şube Başkanı Selime Dodurka, bu yılki bağışların geçen yıla oranla daha fazla olduğunu belirterek, duyarlılıkları için vatandaşlara teşekkür etti.

1320 ADET GIDA KOLİSİ BAĞIŞLANDI

Ramazan ayı boyunca açılan standda erzak kolisi, fitre, zekat ve bağış toplandığını belirten Dodurka, toplam 1320 adet yardım kolisi bağı toplandığını, kolilerin maddi değerinin 38 bin 523 lira olduğunu açıkladı. Yardım kolilerinin Kızılay’ın kavurma ve et konserveleriyle birlikte ailelere ulaştırılacağını açıklayan Dodurka, yarım kolilerinin haricinde 16 kişinin Zekatını Kızılay Çorlu şubesine bağışladığını, 92 kişinin fitre bağışı, 61 kişinin de bağış yaptığını belirterek toplam 58 bin 410 liralık bağış toplandığını açıkladı.

“HALKIMIZA İNANCIMIZ TAM”

Çorlu Kızılay Şube Başkanı Selime Dodurka, bu yıl hem maddi bağışlarda hem de gıda paketi bağışlarında artış yaşandığın belirterek, “Geçen yıl iki ayrı AVM’de stand açmıştık, bu yıl tek yerde açmış olmamıza rağmen daha fazla bağış topladık. Bizi her zaman destekleyen halkımıza şube ve yönetim kurulu adına çok teşekkür ediyorum. Bu yardımların da devam edeceğine inancımız tam” dedi.

SEYFİ GENÇ